Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

MALLORCA!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jaha. Då sitter man i Alcudia på Mallorca på världens finaste hotell. Har spenderat hela dagen i solen och ska snart vila för att sen ut och äta på en restaurang vi såg vid stranden innan. Är här med Martinos och vi har supermysigt. Resan bokade vi i måndags eftermiddag då vi såg att det var sjuuukt billigt att åka hit (typ 1200 per person / vecka) och på tisdag morgon åkte vi. Var lite oroliga över hur vi skulle bo eftersom vi åkte ospecifierat men vi hade tur och har hamnat på ett rikigt fint hotell 100 meter från stranden. Vårt hotellrum har balkong och eget sovrum, storbildstv och ett fräscht kök. Utanför fönstret ligger den stora poolen och baren. Finns även tennisbanor, fotbollsplan, minigolf, lekpalats för barn och en privat 18+-pool med balinesiska strandsängar där man kan ligga och ta det lugnt med sin pojk/flickvän.

Jag är väldigt glad. Nu hinner jag inte skriva mer för vi ska ut och handla lite inför ikväll. Bjuder på en liten bild sålänge. Kommer antagligen inte skriva så mycket mer under resan då vi bara har internet i receptionen men vi har det iaf JÄTTEBRAAAAA!!!


Utsikt från vår balkong




Sunny day

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Gårdagen spenderades hemma hos Martin, väldigt avslappnat och skönt. Åt god mat och såg Chloé, en film med Amanda Seyfried som jag btw får mer och mer respekt för - hon är faktiskt en väldigt duktig skådespelerska. I Chloé har hon en roll som labil prostituerad och gör ganska starka lesbiska scener med Julianne Moore - något man inte kunde tro när man såg henne för första gången i Mean Girls. Bra film i alla fall.

Idag har vi varit ute lite i det fina vädret, promenerat i skogen och varit och handlat godis & vin. Jag ska träffa Karl och tha gangzta bang gang ikväll, gå ut och festa lite. Vet inte ännu exakt vad planen är men det visar sig nog.

Först måste jag bara bli av med min magont. Tror jag ätit för mycket godis :(


Colour splash by Marc Jacobs.




Alessandra

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Med risk för att låta knäpp nu, men är jag den enda som inte blir alldeles blown away av Alessandra Ambrosio? Självklart är hon vacker och en jätteduktig modell, men det är någonting manligt med hennes ansikte som gör att hon inte tilltalar mig på samma sätt som hos alla andra. Någonting hårt och kantigt som gör henne mindre feminim. Men det kanske bara är jag som har udda smak..





Förlåt Lollo, men det är lite kul

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Ni vet hur den sämsta ursäkten i världen brukar vara "Hunden åt upp mina läxor" när man har glömt eller struntat i att göra sina uppgifter i skolan? Well, min syster lär ha problem att bli trodd imorgon på nationella provet i svenska.


Upptäckten! Louise förtvivlad och lite halvt panikslagen


Doglas kommer inrusande och lägger sig på papprena. Han verkar tro att han gjort något bra. Louise snäppet mer förtvivlad.


Till slut inser Doglas att han varit dum och lägger sig skamsen på köksgolvet.




För de intresserade

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag har jag hunnit med att shoppa. Hittade en massa fint men fick hejda mig själv, har inte jättemycket pengar att röra mig med nu i slutet av månaden. Men lite blev det i alla fall.


1. Mintgrönt nagellack, Isadora
2. Guldiga rosettörhängen, Åhléns
2. Armband x3, Åhléns



1. Bomullslinne med spets, H&M
2. Kjol, H&M Trend
3. Bastoppar & bas-BH, H&M



1. Crop top, Gina Tricot
2. Ljust pastellila byxor (syns inte på bilden så bra), Gina Tricot

Förlåt för dåliga bilder och ganska ointressanta köp. Har bara rätt tråkigt idag. Pusspåer




B Good

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Gjorde nyss dagens goda gärning. Satt och kollade på American Idol där de idag har välgörenhetstema (Idol Gives Back) och jag blev så berörd av all fattigdom och elände de visade i olika filmklipp, så jag köpte ett myggnät till någon i Afrika genom UNICEF nyss. Kostade 50:- och kan förhindra att ett eller flera barn dör. Det är det värt.

Gå in på http://www.unicef.se/stod-oss om ni vill göra samma sak. Jag kan sova lite bättre inatt.






WHO'S LAUGHING KNOW?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

Peter Griffin visste vad som skulle komma.





Fashion by Disney

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Från spanska Elle April. Konstnären Ulrich Schröder har tecknat modeikoner som Disneyfigurer. Lite gulligt.


















Bilder från Caroline




SKONA MIG !!!!!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Vet ni vad jag tycker är tråkigt?

House/techno/electrowhateverdetheter-musik! Åh döör av den här musikstilen som spelas på varenda jävla klubb man kommer till. Värst är det på de ställen som inte ens varierar med bra musik utan kör detta non-stop hela kvällen - och alla låtar är helt sånglösa! Jag vet att jag är typ en på miljonen som tycker så, men för mig är den här musiktypen helt odansvänlig. Åtminstone den sorterns dans jag vill dansa. Det enda man kan göra är att hoppa upp och ner och möjligen veva på armarna och skrika lite. Visst visst, jag kan förstå att man kan få en mäktig känsla av vissa låtar och bla bla, men det går ändå inte upp mot bra klubbmusik.

Bra klubbmusik för mig är hiphop/rnb/pop. Musik man kan relatera till, som man kan känna sig lite sexig och levande med. Jag vill ha lite shake-that-booty-drop-it-low-kind of music. Det gör mig glad. Tänk R Kelly - Snake eller Lady Gaga & Beyonce - Telephone. Eller Chris Brown - I can transform ya. Till och med David Guetta funkar; nya låten med Kid Cudi gillar jag. Men låt mig slippa allt meningslöst elektrodunk tack. Det ger mig bara huvudvärk.





Rip-off!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Är lite arg just nu. Jag var hos ortopedspecialisten nyss för att kolla what's up med mina knän. Det första jag fick göra när jag kom dit var att betala 300 kronor. Vilket var ok, för det hade jag räknat med. Det som gör mig sur är att jag fick prata med doktorn i bokstavligen 3 minuter. Han kom in, ställde några frågor i rapidfart, avbröt innan jag riktigt hann svara, kollade mina knän, sa "Det är nog bra lite tight i ledbanden" och så var det färdigt. När jag frågade om det skulle gå över sa han "Jaa, det borde det. Annars får du komma hit igen". Men herregud, det var liksom därför jag kom dit från första början! Kändes som han sket fullständigt i mig och bara ville ha det överstökat snabbt. Irriterande. Får hoppas han har rätt om att det går över i alla fall.

Nu ska jag köra till Båstad med pappa. Jag är en riktig körare nuförtiden. Kör överallt. Tjingtjong.


Har på mig den superduperpoulära baseball-jackan från Gina Tricot. Den är min systers, tror inte jag hade köpt en själv eftersom varenda människa i hela stan kommer springa omkring i likadan. Men snygg är den!




Dagens..

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Dagens godaste: mina hemmalagade Wallenbergare med blomkåls- och broccolimos och salsa. Super-GI också!!
Dagens läskigaste: att första gången jag kör motorväg på flera månader sker det med en bil jag inte känner till och som är helt annorlunda från vår. Det gick bra dock.
Dagens roligaste: att min nioåriga lillebror Josef trodde att Beyonce uttalades "Beonken"
Dagens skatteslöseri (även dagens torrbolligaste "dagens"): en miljard polisbilar står utanför Olympia bara för att det är HIF-Malmö ikväll. Låt dem slå sönder varandra i en hage någonstans om de nu tycker det är så kul. Låt mig slippa betala för det.
Dagens finaste: mina körsbärsörhängen =)






THE CAMEO IS BACK

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
I butiken säljer vi kaméer. Inte många och inte ofta, men vi har en eller två hängande i skåpen. För er som inte vet är kaméer en slags 3D-gravyr som man gör i snäckskal eller olika ädla stenar, och det var väldigt populärt för i tiden. Typ för 100 år sedan. De som är intresserade av detta i butiken är således mest gamla kvinnor - inte unga, modemedvetna tjejer. Men vem vet, det kanske håller på att ändras. Kamén har nämligen fått ett uppsving och visades på Style.com som en av hösten 2010's viktigaste trendigaste accessoarer. Jag har aldrig varit speciellt förtjust i dessa små konstverk; de är lite för helylle/snobbigtantiga och ibland ganska fula. Men de tre jag visar nedan skulle jag utan problem kunna sätta på mig. Den sista kombinationen med ormskinn är schietsnygg.






Tidig morgonstund

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

Godmorgon!

Jag är uppe tidigt idag igen. Det är en ganska trevlig rutin jag har börjat med de senaste dagarna. För några veckor sedan sov jag till elva-tolv varje dag när jag inte jobbade, nu går jag upp senast nio. Idag blev jag väckt halv åtta för att övningsköra pappas bil till Mekonomen. Sen fick jag köra pappas kollegas bil tillbaka och GUD vad det är annorlunda att köra någon annans bil. Helt annan känsla och man får se till att vänja sig om det ska gå att köra alls. Klockan ett idag ska jag köra med den till Ängelholm, får hoppas det går bra.

Funderar på om jag ska äta lite frukost och sen träna, eller tvärtom. Eller kanske träna ikväll. Eller kanske frukost ikväll? Ja HEHE man kan ju snurra till dagen REDIGT ORDENTLIGT!!!!!!

Förlåt. Det blir nog träning nu som straff för att jag är så löjlig. Ciao!





En liten nostalgitripp

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Sitter här och lyssnar på Kent. Det har jag inte gjort på flera år.

När jag var i 14-16-årsåldern var Kent det enda jag någonsin lyssnade på. Kunde alla låtar utantill. Sjöng tillsammans med Saga och Carro medan vi satt hemma och bara hängde med varandra. Skrev små lappar och brev, planerade helger och pratade om killar.

Allting var så viktigt på den tiden. Vi gick bara på högstadiet men det kändes som att vi levde våra liv till fullo där och då. Som att allt som hände skulle komma att forma våra liv helt. Jag har hittat texter jag skrivit till mig själv och många av dem är extremt dystra. Jag minns inte att jag någonsin mådde speciellt dåligt, men tydligen hade jag mycket sorglighet som jag kände behövdes skrivas ner. Eller så överdrev jag bara, såsom nyblivna tonåringar ofta gör.

Jag hade inte velat gå tillbaka till den tiden trots att jag hade otroligt kul - jag trivs bra som jag är nu, lite mer vuxen och vis. Jag kommer inte heller börja lyssna på Kent igen, det är för deppigt för min smak idag. Men Kent är nostalgi och just nu känner jag mig som femton igen - för en stund.






Oh, bless!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer


Det liksom kittlade i mig när jag såg den här bilden från http://wheredidugetthat.com/. Tänk om man var lika snygg som hon är i de här kläderna. TÄNK!


Och såhär vill jag se ut i en maxiklänning i sommar. Skärpet är perfection. Jag provade en svart långklänning på H&M för några dagar sedan men den satt inte så fint som jag hade velat. Längden var lite knäpp, typ vadlång. Meningen med en långklänning är ju att den ska vara låååång.




DAY DREAMER

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
För några dagar sedan läste jag något om dagdrömmar. Kommer inte ihåg exakt vad det handlade om, men det fick mig att tänka på vad jag brukar dagdrömma om. Jag kom fram till att mina ofta är ganska arga, mörka och sorgliga. T ex kan jag sitta på tåget och tänka att jag ordentligt skäller ut någon jag stör mig på, säger exakt rätt saker och går vinnande ut ur striden. Eller som idag, när jag drömde att jag dog och föreställde mig reaktioner från min omgivning. Undrar vad detta gör mig till för sorts person. Är jag väldigt arg på folk och ger utlopp för mina känslor i fantasin? Eller vill jag bara ha lite låtsas-drama i mitt liv?

Fast en dagdröm har jag haft ända sen jag var liten (mindre åtmistone) och åkte buss till skolan varje dag. Jag brukade sitta och titta ut genom fönstret och låtsas att jag kunde flyga, så att jag varje morgon flög bredvid bussen istället för att sitta i den. Jag tänkte mig att jag flög extra långsamt för att åka jämte bussen (egentligen var jag superdupersnabb) så att alla mina kompisar kunde vinka och prata med mig. Ibland fick några åka på min rygg om de var snälla.

Jag hoppas att jag inte har avslöjat något alldeles onormalt nu. Alla har väl dagdrömmar, eller?






Med rinnande tårar

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Åh, nu har jag suttit och bölat till American Idol i en halvtimme. Två personer som jag inte ens gillade så speciellt mycket åkte ut, men jag kan inte hjälpa bli att gråta när det blir känslosamt. Jag gråter till ALLT. Matlagningsprogram, nyheterna, humorprogram - vad det än är.

Nu ska jag jobba. Skulle egentligen passa Josef i Båstad idag men blev inringd för Therese är sjuk. Först - laga tonfiskröra. Idag på jobbet fyller Max år och då har han säkert med sig nån tårtbit eller något. Och det får jag inte äta under några omständigheter, så jag ska nog köpa med mig lite mörk choklad som jag kan äta istället. Den här veckan är min kropp helig.






The things you find in a mother's closet

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag har ju tjatat om ett par träskor, bland annat visade jag de från Zara för några veckor sedan. När jag för ett par dagar sen kollade igenom mammas garderob hittade jag dessa som hon köpte förra sommaren. Hon är lite före sin tid, hon, och snäll som hon är får jag låna dom.







GRATTIS LILLA PAPPA!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Hipp hipp hurra, idag fyller pappa år. Inte 58 som jag sa igår (och inte 21 som han skrivit i sin kalender) utan 57. Räknade lite fel visst. Precis ätit en superdupergod födelsedagsmiddag bestående av oxfilé, rödvinsås, ungsbakad potatis och sallad. Druckit ett och ett halvt glas vin så känner mig lite schnurrighh.

(jag skojar inte, jag blir faktiskt lite snurrig)



Födelsedagsbarnet och mamma i Florida




Kanske döpa om honom till Scooby-Doo?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Haha, jag har världens sötaste men konstigaste hund. Just nu ligger han och trycker under mitt skrivbord, såhär:



Anledning? Han blev rädd för pappa när han kom hem från badminton. Eller snarare, han blev rädd för pappas överdragsbyxor och ryggsäck. Varje gång pappa är och tränar händer samma sak. Så fort han sätter nyckeln i dörren springer Doglas och gömmer sig. När pappa har vanliga kläder på sig blir han glad och vill hälsa, men inte när han har ryggsäck och prasselbyxor. I övrigt är han extremt rädd för dammsugaren. Feg är han, lille Doglas, men finare hund får man leta efter.




Idag har jag handlat cheap, cheap.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer




Tankspridd

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Hej hej,

Idag har jag jobbat några timmar i butiken. Sylvias lille pojke har blivit lite sjuk så jag fick hoppa in både idag och imorgon. I butiken idag var det bröllopsfotografering. Klara agerade modell och eftersom hon var jättesnygg i klänning och smycken blir bilderna säkerligen också det. Vi får se när de kommer med i Tid & Smycken om någon månad.

Fick ett mail från Casey Deacon idag, mannen jag har kontakt med på LCF (London College of Fashion, kommer alltid använda den förkortningen fr o m nu för det är sååååå-himla-jobbigt att skriva ut hela namnet). Förra veckan skickade jag mina TOEFL-scores till honom i ett kuvert och trodde att allt var frid och fröjd. Idag får jag ett mail där det står:

"Today I received an envelope from you stating your TOEFL certificate was in there, but when I opened the envelope there was nothing in there? I’m not sure what’s happened but would you be able to send it to me again?"

Hur korkad får man vara på en skala? Jag HOPPAS verkligen att det här inte har någonting med mig att göra, utan att det var någon liten tjuv på ett postkontor någonstans som blev nyfiken och öppnade kuvertet för att sen bli besviken över bristen på intressant material och skickade iväg det tomt till rätt adress. För om jag har skickat ett tomt kuvert till en person som typ blir min rektor sen, inför en så här viktig grej - då vinner jag pris för dummaste personen på jorden.

Jaja, allt är löst nu. Fick det ivägskickat idag (med trippelkontrollerat innehåll!) så han lär få det om några dagar.

Imorgon fyller papi år. 58 år! Det är ganska svårt att fatta, min pappa känns inte som en gammal gubbe ännu. Och ändå är det bara två år till 60! Han kommer vara freshaste 60-åringen på jorden.

Nu ska jag ut med Doglas på gården fö en sandavborstning. Återkommer.




Polka dot crazy

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

 

 

 

 

 

 

Melodie Dagault fotograferad av Kai Z Feng för Lula spring 2010





En sån dag.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag är en sån dag då ingenting är bra. Eller tillräckligt bra, kanske jag ska säga. När jag vill att saker och ting är annorlunda, tar lite fart. Jag vill plugga, jag vill resa, jag vill bo utomlands, jag vill vara mer vältränad, jag vill vara snyggare osv. osv. Mitt liv har varit extremt lugnt de senaste månaderna och det har ju en naturlig förklaring (struntade i Skottland, hemma för att jobba och vänta på nästa steg), men ibland är man trött på att ta det lugnt. Jag vill att det ska hända nåt nu så att jag verkligen kan börja mitt liv - mitt riktiga, roliga, intressanta, spännande liv. Är trött på Helsingborg och trött på att leva i halvfart. Önskar nästan att man kunde hoppa över vår och sommar så att det blev höst direkt.

.. fast nej förresten, sommaren längtar jag till ändå.




You're a single lady, buddy

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer





Beautiful dayayay

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Ännu en dag med jättefint väder. Jag och Martin ska snart ut och ta en promenix i solen, handla lite och fundera på en present till pappa som fyller år på onsdag. Det är alltid så svårt att köpa något till honom. Han ger inga tips utan vill ha någonting som "du valt ut själv". Så nu gäller det att gnugga geniknölarna ordentligt. Jag har några idéer redan, så det blir nog bra.

Lite mysig pojkpop nu då:





KATE ROXXXX

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Måste bara lägga in en bild till. Sen lovar jag att sluta.

Kommer inte ihåg om jag lagt upp bild på Kate Bosworhts klänning tidigare men jag har kollat på den här bilden flera gånger och dött lite av avund varje gång. Önskar att jag var 18 år och kunde gå på studentbal igen i en exakt likadan klädsel.






Jag behöver en blommig klänning och ljus sommarjacka för nu är det faktiskt vår.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer






SLUTSNUSAT

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Hemma hos min pojkvän som idag ska försöka sluta snusa. Jag får se till att vara aktiv hela tiden för att distrahera. Och påminna honom varje kvart om varför han försöker sluta (cancer, äckliga tänder, slöseri med pengar etc. etc.)Men han är duktig, min Martinosos. Förhoppningsvis blir han helt snusfri!




Light-shopping idag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Efter jobbet var jag och köpte lite såna där bra-och-ha-grejer på H&M. Tänkte egentligen shoppa lite kläder men självklart hittar man ingenting när man har sitt mind set på att spendera pengar. I sommar ska jag ha 700 par solglasögon så jag kan byta ut dem när jag känner för det. Nu har jag i alla fall två.











1. Örhängen i olika färger och former 29.90:-, H&M
2. Strumpbyxor, prickiga och randiga 49.50:-, H&M
3. Solglasögon 49.50:-, H&M
4. Solglasögon 49.50:-, H&M
5. Guldfärgade armringar, 29.50:-, H&M




Say arrrrgh

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Kollar igenom bilder från USA-resan 2008. Gud vad härligt det var, så mycket kul vi gjorde. Funderar på att göra något slags fint kollage av det och skriva ut någonstans. Här är i alla fall jag och Louise på Disney World. Vi är så schnygga som Johnny Depp-pirater.





Shoes. Shoes. OHMYGOD, shoes.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer


Här har ni dom! Mina nya älsklingar från Nelly. Supersnygga (och dödligt höga) för bara 298:-. Fattar ni, tvåhundranittioåtta kronor! De finns i en mängd olika färger så nu funderar jag på att köpa en av varje. Nästa färg: mintgrön




Mysig fredagkväll

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Mmmm ikväll ska jag ha riktig myskväll med mig själv. Top Model, Project Runway, Fringe, popcorn och cola. Har precis ätit en skål glas med varma hallon. Jag är nästan aldrig sugen på glass men idag var en glassdag.

När jag storstädade i förrgår hade jag problem med att komma på vad jag skulle göra med mina smycken. De förstörs och tappas bort om man bara låter dem ligga, men jag har heller inte något stort smyckesskrin att ha allt i. Detta blev min lösning. Tror det blir bra.











Nu är det ett år till nästa gång, Alex

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Goder afton.

Kom nyss hem från födelsedagsfirande av Alexandra. Vi hade jättemysigt med först tapas och vin hos henne, och sen middag på Haket. Jag gav henne en superfin värmetät kaffemugg från Georg Jensen, som jag tror hon blev väldigt glad för. Efteråt skulle jag, hon och Sanne gå ut så vi stack tillbaka till lägenheten, men tyvärr började min kropp streta emot. Tydligen är jag inte helt frisk så jag kände att jag behövde gå hem och sova.

Min kamera ligger inte i min väska. Hmm. Förhopningsvis ligger den i jackfickan, annars har jag tappat bort den. Och helt ärligt, det hade varit ganska typiskt mig. Precis när jag hittat laddningssladden igen försvinner kameran. Lyckat.

Mina skor från Nelly kom idag. De var precis så fina som jag hade hoppats på. Visar bild imorgon. Enda problemet är att de är typ fem meter höga så jag är inte helt säker på att jag kan gå i dem. Får öva lite hemma innan jag vågar mig ut med dem.

Nu ska jag läsa 1984 för tredje gången. Är mitt uppe i den mest deprimerande delen av boken, när Winston torteras och vet att han snart ska dö. Jag glömmer alltid hur boken slutar så vi får se vad som händer.

Godnatt alle beide. 




Ordning och reda - hummh på fredag.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Dagens mest-oinressanta-men-åtminstone-underhåller-jag-mig-själv: För ett tag sedan blev jag så trött på att mina bokmärken lå- huller och buller, plus att jag glömde namnen på vissa hemsidor så jag aldrig fick återse vissa ställen jag verkligen gillade. Då bestämde jag mig för att ordna dem i fina små mappar. Den som heter Inspiration innehåller mest modebloggar och det gör mig glad varje gång jag klickar på någon av länkarna för att se vad för skönheter som döljer sig bakom. Kolla så fint:



Imorgon blir det först ortopeden (äntligen ska jag få reda på vad det är för fel på mina knän.. fast måste först ringa och kolla vilken tid detvarnuigen jag var inbokad), sen jobb och sen PARTEY med söta Alex som fyller 21 år. Vi ska först ta ett glas vin, sen käka på Haket eller Utposten och sen får vi se vart kvällen leder. Var ett tag sedan jag var ute i Helsingborg så det ska faktiskt bli superkul. Äntligen kan jag ta lite foton också tack vare återfunnen sladd *WIHOO*

Nu ska jag kolla American Idol och The Good Wife. Har ni sett det eller? Förmodligen inte, för serien verkar ganska okänd. Såg dock att den ska sändas på TV4 snart, så kolla in den. Es ist gut. Godnatt godnatt!





På onsdagar städar man

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Hallou. Hemma i Helsingborg igen. Det är konstigt, för jag är nästan aldrig här. Räknade ut innan att jag inte sovit i min egen säng på lite mer än två veckor. Sjukt ändå.

Jag har städat hela mitt rum idag, verkligen rensat utan. No mercy. Har slängt tre stora papperspåsar med grejer som bara legat och skräpat. Och jag gjorde även lite fynd:

- Min kamerasladd som jag letat efter i en månad ungefär
- Ett presentkort värt 100 kr på Systembolaget
- Gamla brev från högstadiet
- Gamla teckningar som Martin ritade för hundra år sedan

Ibland är det skojigt att städa. Funderar på att gå och sola nu. Efter mina sjukdomsdagar liknar jag mer och mer ett spöke.


Jag vill ha Rumi Neely's hårprydnad.




Paparazzi moment

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Den här bilden talade till mig så fort jag såg den. Inte för att den betyder något eller har något underliggande budskap utan bara för att den helt enkelt är vacker. Kan inte riktigt förklara. Men med denna säger jag godnatt.






BAD TV.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Ska jag vara helt ärlig vet jag inte riktigt varför jag kollar på Gossip Girl. Skådespelarna är dåliga, manuset otrovärdigt, intrigerna mesiga. Som i avsnittet jag kollar nu - åh nej, Jenny är 16 och ska förlora sin oskuld till sin pojkvän ikväll, we can't let that happen!!!! Det enda värt att kolla på egentligen är omgivningarna och kläderna. Lite lyx att vila ögonen på typ. I övrigt är det ganska segt.

..fast jag har ju två till avsnitt att titta på. Kanske bara titta liten stund.. Lite.






Fresh n clean

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Guten morgen!

Idag vaknade jag hes som en häst, men mår ändå lite bättre. Halsen gör fortfarande ont men jag har inte den där jobbiga feberkänslan längre.. än i alla fall. Tog en välbehövlig dusch och känner mig nu så fräsh man kan när man har svullna mandlar.

P.g.a. min sjuklighet unnade jag mig själv ett par skor igår *tihi heheho*. Visar sen när jag fått dom, för man vet aldrig hur de verkliga skorna faktiskt ser ut jämfört med vad man ser på bild. Men de är ljust beiga i alla fall.

Nu ska jag kolla Gossip Girl och fortsätta kurera mig.




Ett öga rött

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Det är något intriguing med röd ögonskugga. Trots att man ser ut som en vampyr/heroinist/någon-med-seriösa-sömproblem tycker jag det är snyggt på något sätt. Ögonen framhävs väldigt vackert. Får se om jag är modig nog att testa.


Bild från TheCobraSnake




If I had a million dollars..

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Det blev ett litet kollage ändå. Inspirerat av Chloés spring/summer-kollektion har jag valt ut mina beige-somriga favoriter från Net-a-porter. Åh, om man ändå vore rik..





Sjuk fortfarande

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag är jag tyvärr en aning sjukare. Har stört jobbigt lock för ena örat och ännu mer ont i halsen än igår. Huvudet känns helt tungt och jag tror mitt ansikte har svullnat upp. Ingen bra dag alltså. Alltid när jag har lock för öronen känns det som att jag inte riktigt kan tänka klart, som att hjärnan blivit inkapslad. Kommer ihåg en gång när jag skulle göra ett prov och hade lock för öronen - kunde inte koncentrera mig alls.

Nej så idag blir det att ligga hemma (hos Martin). Kolla på TV, dricka te, vila, kräva massage och omhändertagande. Hade sån skaparlust igår, satt hela kvällen och kollade på kläder på Net-a-porter att göra kollage med (min nya grej är kollage i Gimp, I löv it) men idag har jag tappat allt det p.g.a. dumma förkylningen. Ska göra ett tappert försök men det känns som att det kommer bli rätt halvdant.

Kanske skriver lite mer senare. Godmorgn!




BODY SHOT!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Maeeyyyn. Igår var jag på Pepes och det var så himla kul. Tiden gick så fort bara, kändes som vi var där i max en halvtimme. Sjukt mycket folk, helt galet. Och jag fick träffa min Ellisbellis igen. Kom på när jag såg henne hur mycket jag saknat henne och hur tråkigt det är att vi inte ses så ofta. Sjukt att man kan känna nån så bra fast man egentligen inte känt varandra speciellt länge alls.

Nu har jag ont i halsen. Det började igår och nu är det ganska illa. Ska ju på Madison ikväll, hur ska det gå?

My babes and I





April april

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Sitter och funderar på om någon försökt lura mig idag. Kom på alldeles nyss att det är första april i dag och jag är ganska lättlurad. Har säkert blivit lurad av Martin eller något, utan att jag vet om det ännu. Funderar på om jag ska försöka luras också, men vet att jag bara kommer börja skratta eller något annat dumt. Skådespeleri är inte mah thang.

Håller just nu på att laga min nya specialitet till mig och Martin. Receptet kom jag på igår efterhand jag lagade det. Baconröra à la Sofie kallar jag den fantasifullt. Består av bacon, broccoli, blomkål, tomat och fetaost som jag först steker och sen blandar med grädde och lite peppar. Den hade varit gudomlig till pasta men jag försöker låta bli att äta det och det är faktiskt himla gott ändå.

Ikväll kommer Gbg-killarna hem så det blir lite par-tey tror jag.


Matlagning på G