Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tankspridd

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Hej hej,

Idag har jag jobbat några timmar i butiken. Sylvias lille pojke har blivit lite sjuk så jag fick hoppa in både idag och imorgon. I butiken idag var det bröllopsfotografering. Klara agerade modell och eftersom hon var jättesnygg i klänning och smycken blir bilderna säkerligen också det. Vi får se när de kommer med i Tid & Smycken om någon månad.

Fick ett mail från Casey Deacon idag, mannen jag har kontakt med på LCF (London College of Fashion, kommer alltid använda den förkortningen fr o m nu för det är sååååå-himla-jobbigt att skriva ut hela namnet). Förra veckan skickade jag mina TOEFL-scores till honom i ett kuvert och trodde att allt var frid och fröjd. Idag får jag ett mail där det står:

"Today I received an envelope from you stating your TOEFL certificate was in there, but when I opened the envelope there was nothing in there? I’m not sure what’s happened but would you be able to send it to me again?"

Hur korkad får man vara på en skala? Jag HOPPAS verkligen att det här inte har någonting med mig att göra, utan att det var någon liten tjuv på ett postkontor någonstans som blev nyfiken och öppnade kuvertet för att sen bli besviken över bristen på intressant material och skickade iväg det tomt till rätt adress. För om jag har skickat ett tomt kuvert till en person som typ blir min rektor sen, inför en så här viktig grej - då vinner jag pris för dummaste personen på jorden.

Jaja, allt är löst nu. Fick det ivägskickat idag (med trippelkontrollerat innehåll!) så han lär få det om några dagar.

Imorgon fyller papi år. 58 år! Det är ganska svårt att fatta, min pappa känns inte som en gammal gubbe ännu. Och ändå är det bara två år till 60! Han kommer vara freshaste 60-åringen på jorden.

Nu ska jag ut med Doglas på gården fö en sandavborstning. Återkommer.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback