Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lämna inte barnen ensamma vid datorn

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
När jag öppnade upp Photo Booth hittade jag lite bilder min lillebror tagit i smyg


Bild ett: jag är på väg ut och märker inte att han sätter sig vid datorn.


Bild två: försöker få till rätt pose


Bild tre: ler lite försiktigt, som en riktigt snäll pojke.


Bild fyra: Bestämmer sig för att köra lite bad boy style. Hm, vad ska man säga.. Tur att han är så söt annars.




Han har också fattat grejen. Headphone chicness.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer





Bilder från The Style Scout





Helgens bravader.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Igår var jag hos farmor och farfar. Det är inte ofta jag hälsar på dem, även om de inte bor längre bort än Kristianstad. Blir liksom aldrig av och det ger mig dåligt samvete. Men igår var jag där i alla fall, med Josef, pappa och farbror Claes. Medan bröderna och Josef städade ur källaren var jag och farmor på promenad. Vi pratade om livet och annat mysigt man bara kan göra med sin farmor. Sen höftade vi fram köttfärslimpa som blev mycket godare än vad man kan tro när man gissar ingredienser.

I fredags gjorde jag ingenting speciellt då jag skulle iväg tidigt, så helgen har varit mycket lugnt. Onsdag och torsdag var mina actiondagar (after-work onsdag och kvällsfika med girlzen onsdag), så det får räcka för en hel vecka. Fast nu är jag festsugen igen.






Färgstarkt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Våren går i karibiskt tema enligt Jean Paul Gaultiers couture show. Fick mig att tänka på Thomas Sabos nya kollektion som är all about pirater och söderhavsöar.




Just right, just right, right, right.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Det är ju inget ovanligt att man blir får s.k. arbetsskador när man jobbar länge på ett ställe. Jag kommer t ex ihåg hur jag, efter att ha jobbat i glasskiosk en hel sommar, 'slog in saker i kassan' i mitt huvud så fort jag gjorde någonting. Typ: jag brer en macka = 23 kronor i huvudkassan.
Låter konstigt men det är säkert många som känner igen sig.

I smyckesbutiken jag jobbar i nu blir man också arbetsskadad och det kan bli tråkigt för plånboken efter ett tag. Man får nämligen ett sug efter smycken H-E-L-A tiden. Så fort det kommer in någonting nytt slänger man sig efter det för att se om man kan tillföra något till den privata samlingen. Och idag var inget undantag. Vi fick nya grejer från danska märket Heiring och bland annat fanns det en kollektion av mintgröna ametistsmycken. Jag resonerade som så:
1. Jag har ett presentkort som jag kan använda.
2. Ametister är trots allt min månadssten.
3. Jag såg en sjukt snygg mintgrön klänning på H&M som hade varit skitsnygg till.

Så det blev ett mintgrönt hänge och en silverkedja till. Att jag nu måste gå och köpa klänningen i samma färg på H&M är en annan sak..

När vi ändå är inne på smycken; mitt absoluta favoritmärke i butiken är Pianegonda. Det är ett Italienskt märke med mycket vackra, stilrena smycken i silver, guld och stenar. Under tennisveckan hade jag på mig ett par av deras örhängen varenda dag. Jag gjorde ett litet önske-kollage. Låt för all del inte mig stoppa er om ni känner lust att ge mig en present eller två.



Förresten, Robin Thicke är bäst i världen.




Hockeyfrilla 4 president

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

Såhär ser en av deltagarna i American Idol ut. År 2010. Det sjuka är att han inte ens blev utröstad!!




RUBRIK (bra va, Lollo!)

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

Kom nyss hem från en mysig kväll med Johanna och Sanne på Bara Vara. Några av de andra tjejerna skulle ut men vi bestämde oss för att bara dricka en kopp te och ta det lugnt. Jag och Johanna delade på en, för priset minimal, efterrätt bestående av flädersorbet och chokladmousse. Sött men gott. Jag måste lära mig att ta mer foton. Är verkligen skitdålig på det. Tror det är för att jag hatar min kamera lite - den är inte lika bra som Johannas.

För övrigt har ovan nämnda fått mig intresserad av att lära mig hitta grejer på eBay. Hon har alltid på sig nåt fint smycke eller klädesplagg och när man frågar får man svaret "Den är från bla bla bla.. genom eBay". Så nu ska jag också bli en fyndare. Johanna, du får lära mig om jag inte fattar.

Det regnar mot mitt sovrumsfönster :(

Godnatt!




370 pages of lycka

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Nytt magasin att lägga på favoritlistan: Harper's Bazaar UK

- Sidorna är STORA. Typ hm.. mellan A4 och A3. A3,5 kanske
- Pappret känns helt skört, men på ett mycket lyxigt sätt. Det är dessutom matterat.
- Massor av vacker reklam
- Massor av vackra fashion spreads
- Intressanta intervjuer

Dessutom kostade det denna veckan andast 39 kr istället för runt 80. What happiness!





En mes till hund

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Doglas måste vara en av världens sämta vakthundar. Jag kom hem nyss från (en väldigt kul, by the way) afterwork-kväll och smyger in i lägenheten när alla andra sover. Ibland sover han i köket med stängd dörr men jag såg att dörren var öppen och förväntade mig att han skulle komma och kolla vem inkräktaren var. När jag inte hör ett enda hundljud ställer jag mig i köksdörren, lutar mig ner och säger "Hej vovven" så att han åtminstone ska förstå att någon kom hem. Han rör inte en muskel. I mörker ser jag hans konturer, lugnt andandes ut och in, utan en tanke på någonting annat än att sova.

Man får hoppas att han i sin omedvetenhet kände igen min lukt eller nåting. För om man har en bjässe som Doglas hoppas man ju på att han åtminstone kan skrämma iväg ovälkomlingar (lite yr i huvet, är det ett ord? Annars uppfann jag det nyss)

Godnatt allihopa everybody.





The Garden collection by H&M

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
När jag ser denna kollektionen längtar jag efter Torekov, solen, kulglass, bruna ben och sommarlov. Känns långt borta när jag tittar ut genom fönstret.. Godnatt allihop! 




Bilder från H&M's hemsida. Kollage gjort i Polyvore




Fristad i duschrummet

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Apropå badhus, omklädningsrum är speciella. Där står man, spritt språngande naken, tillsammans med människor man aldrig träffat förut och säkert inte kommer träffa igen - något de flesta inte skulla göra ens inom den närmsta familjen. Igår när jag duschade efter badet gjorde jag som alla andra; tog av mig bikinin och duschade. Som man gör. Men så slog det mig plötsligt: jag står helt naken inför främlingar. Det är sånt man vaknar kallsvettig av i mardrömmar. Ju mer jag tänkte på det, ju konstigare kändes det och till slut gick jag ut för att klä på mig. Kanske det beror på att jag inte haft gympa i skolan på några år och därför är ovan, men är det inte underligt att folk normalt skäms om de råkar visa troskanten under jeansen men inte har några problem att duscha offentligt? Nåja, det är väl tur att det finns vissa ställen i världen där man kan vara sig själv.. med 30 andra.





Badhuset med lillebruder

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Igår var jag på badhuset med Josef. Man vet att man börjar bli vuxen när man hellre motionssimmar än hoppar från kanten. Fick Josef att simma med mig genom att göra det till en liten tävling; jag skulle klara simma åtta längder som han gjorde sist med skolan. Det gjorde jag.




ANNA SUI

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer


Leker fortfarande med Polyvore. Ser vad som funkar och inte funkar. Kom över Anna Sui's höstkollektion. Trots att den är lite för bohemisk för mig tilltalar den mig. Gillar alla strumpbyxor!




Ny design n' shit

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Tack vare min mycket kreativa syster har jag nu uppdaterat min bloggdesign. Tacktackelitack som sagt. Det är ganska kul att sitta och kolla när hon jobbar med sina koder och grejer för the nerd is in da house, seriöst. Hon skriver typ "font weight=bananfluga1204-webber" och så är allt plötsligt rosa. Jag fattar absolut ingenting.

"LÄR DIG DÅ!!" säger hon till mig.

Hm, nej tack. Mycket bättre att ha dig till att göra det, Lulu :) Hon ska hjälpa mig med mitt hemliga projekt som jag påbörjade ikväll. Pappa kom med en mycket briljant idé om han får säga det själv, och i brist på annat att göra tänkte jag ge det en chans. Kan bli kul.





Beautiful red

Skriven .
Placerad i "New York, "
1 kommentarer

Nu har jag gjort klart Sofies design, den har liggandes hängandes ett tag och jag ber om ursäkt för det. Har ni en riktig tur kanske ni i framtiden ser mer av mig här.

(Nu när jag har hennes lösenord.)

(Lite av en lillasysters dröm.)

Ja, det var det. Tack för mig. 
/ Louise Lundberg (länk)




nattttt

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
Det här är vad jag underhåller mig med ikväll. Kan sitta i flera timmar med detta har jag en känsla av. Inte för att jag är speciellt duktig eller nånting, men det är kul. Testar mig fram med olika saker (inte nödvändigtvis saker jag tycker är snygga) för att se om det blir fint. Hehihie godnatt










Luv

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer




Lazy life

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
Godmorgon.

Fast det är ganska sent. Typ eftermiddag. Vanligtvis hade jag haft ångest över att vakna såhär sent. Men det är söndag, så skitsamma. Skulle egentligen gå ut igår men alla celler i min kropp stretade emot och ville ha en mysig hemmakväll istället. Hemma hos Martin men ändå. Vi åt pizza, chips och grönskaker med dipp, godis och läsk medan vi kollade på melodifestivalen - som ett riktigt svennebananpar :D Men det var mysigt.

Vi såg även New Moon. Andra gången för mig, men första gången var i Skottand då jag hade min hysteriska tandvärk så denna gången kunde jag kolla filmen på riktigt. Den är faktiskt väldigt bra, med tanke på att den har mycket att leva upp till.

Idag ska jag nog inte göra så himla mycket. Mysa med Martin, kolla film, äta korv (köpte jättegoda korvar igår!!) och bara lata mig. I veckan ska mamma till Göteborg och jag hade gärna följt med men ska jobba onsdag och fredag så det går inte. Men men, afterwork på onsdag blir kul.

Hittade en ny blogg jag inspireras av: http://sophiesfashion.blogg.se/

Tjoha.




Lurar

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
När jag kom hem idag låg ett stort paket på skrivbordet. Det var mina fina hörlurar. Såhär glad blev jag då:



Dom är ascoola, och sjukt bra ljud också. Sitter just nu och lyssnar på Britney Spears i dem. Ska gå och träna i källaren nu (det är inget konstigt, för vi har faktistk ett pyttelitet gym där. Ska dansa lite framför spegeln)




The September Issue

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Är halvvägs inne i The September Issue, filmen om Vogue's chefredaktör Anna Wintour, men tar en liten paus för att skriva. Vilken person, Anna Wintour. Mäktigaste kvinnan i modevärlden - och därför en av de mäktigaste kvinnan i "riktiga" världen också. Jag har aldrig sett någon med den typen av iskalla, respektingivande aura som hon verkar inneha.

Filmen är väldigt intressant, speciellt för någon som är intresserad av industrin. Den får en att inse att det är en av de tuffaste branscherna i världen och att man måste ha rejält med skinn på näsan för att klara av den. Förhoppningsvis har jag det som krävs.

En sak som förvånar mig är att de flesta på Vogue-redaktionen ser ut som vanliga människor. Alltså inte översminkade, pinnsmala modelltyper utan normala (om än smala) kvinnor i 25-40årsåldern som allihop känns ganska naturliga. Även om creative director Grace Coddington tidigare varit modell är hon inte längre någon skönhet. Men jag vet inte, kanske man påverkats av The Devil Wears Prada (som är baserad på Wintour) och förväntat sig att allt är som i filmen.

Nej nu ska jag kolla vidare.





Topshoptest

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer

Topshop





Livet, typ

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
De senaste dagarna har varit lite trista. Det händer för lite i mitt liv just nu för att jag ska känna mig nöjd. Jag väntar och väntar på de dumma svaren från skolorna, men ingenting händer. Hur lång tid ska det ta? Och vad betyder det egentligen, att det tar sån tid? Antingen för att de har kvar mig för consideration, eller att jag är lägsta prioritet. Oavsett är det frustrerande. Jag är såååå redo att åka iväg nu, att starta ett nytt liv och utvecklas åt det håll jag själv vill utvecklas. Till skillnad från i Skottland vet jag nu vad jag vill och att jag verkligen kan bli den person jag strävar efter. Vill starta mitt liv, typ. Typ. 





Makes me feel all fuzzy inside

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer





Som plåster på såren

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Trots att man inte alltid får som man vill i livet kan man ändå bli glad av de små sakerna.







Bröllopmässa på Valentine's Day

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Usch jag vaknade inatt av att jag svettades som en gris, bokstavligt talat! Var HELT genomblöt och var tvungen att slänga av mig mina kläder för att inte kvävas av värmen. Hur normalt är det? Min gissning är att det beror på övertrötthet. Hade en låååång dag igår.

Det var ju Bröllopsmässa i Malmö så klockan 06:00 gick jag upp ur min säng för att göra mig mässfin och sju lämnade vi Helsingborg. Mässan hölls på hotell Hilton i Malmö, i Svansjönsalen som är en stor balsal med gigantiska kristallkronor och speglar. Det var vackert. Sen att många av de andra utställarna inte verkade fatta att man på mässor bl. a. borde ha en snygg monter och vara trevlig mot sina kunder är en annan sak ...

Träffade roligaste killen. Han "hette" Rud Stewart och var en Rod Stewart-lookalike som verkligen var helt sjukt lik. Han var inte heller speciellt nöjd med hur mässan var upplags så han kom till oss i vår monter och satt o snackade istället. Tydligen får han vara med på riktiga-Rods fester som stand-in typ, när gamlingen själv inte orkar festa ordentligt. Han har även blivit förföljd av paparazzi och brukar få gratis middagar i Asien. Han var kul att prata med.


I övrigt var det lite modevisningar, lite shower med gruppen Gentlemen och en präst som stod och berättade för de blivande gifta hur man vigs borgeligt. Det kunde varit en riktigt bra anordnad mässa och egentligen ska vi inte klaga för vi hade fullt i vår monter mest hela tiden. Som enda juvelerare på plats hade vi många människor som letade efter vigselring.

Klockan halv sju åkte vi från Malmö. Jag åkte direkt till Martin och vi Valentine-skålade i champagne. Inget ordentligt firande alltså, men alltid nåt. Sen kollade vi på film trots att jag höll på att dö av trötthet och nu har jag sovit i typ sex timmar men behöver nog sova i sex timmar till.

Jahapp, det var min gårdag. Nu ska jag vila lite till.
Puz




Dagens ilskna knytnäve..

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
.. går till Zara som har sämts kvalitet på kläder. Upptäckte nyss att tröjan jag köpte för inte alls längesedan och använt TVÅ gånger har feta revor i ryggen. Kan man reklamera sånt?


Kolla så ARG jag är!




Bridal

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Hello mah gangstaz.

Sitter proppmätt efter en gigantisk portion tacos. Men det är lördag så jag ska äta 1. godis 2. popcorn 3. cocacola 4. oliver (som jag blandar med popcornen - prova, det är nice) innan jag totalt däckar av övergödning. Är lite förkyld så bestämde mig för att vara hemma ikväll igen. Lite tråkigt men tänkte kolla Melodifestivalen om inte annat. Dessutom ska jag jobba imorgon bitti klockan sju på en bröllopsmässa för Juvel & Design. Twilbe fun. Efter det tänkte jag nog åka till Martin och fira Alla Hjärtans Dag litegrann.






Tavi 4 president

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Jag har sagt det förut och jag säger det igen.

En extraordinär 13-åring


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)




Jag e klok som en bok

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Ikväll tar jag det väldigt lugnt. Är ännu mer förkyld än igår och eftersom jag ska jobba hela helgen känns det onödigt att gå ut och riskera att bli ännu sämre. Ett mycket klokt och moget beslut, om man ska skryta lite HEHE.

Igår var supermysigt. Först åt jag och Carro grekisk sallad hos Michelle och snackade om allt möjligt kul som man inte kunnat göra när jag varit iväg. Sen gick vi till Sand där vi mötte Karin och Mickis, så tog vi ett glas vin och fortsatte prata. Gud vad man kan prata mycket på en kväll! Vid ett åkte jag hem till Martin där hans lillasyster hade lite fest så för att inte vara en party pooper tog jag en öl.

För övrigt är jag sur för att Project Runway inte kommit. HATAR NÄR SAKER INTE KOMMER NÄR DE SKA!!!!!!!
Som plåster på såren ska jag baka en kaka nu.
Hejhopp




Utelåst

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Hej, vad gör ni? Själv sitter jag i trapphuset utanför min lägenhet. Eftersom jag "flyttade hemifrån" i höstas var min kära lillebror snabb med att ta över mina husnycklar och sen dess har jag inte fått tillbaka dem. Lite knivigt när man hamnar i en ingen-är-hemma-situation. Får hoppas att den lilla pojken dyker upp snart. Thank God for computers!

Och en sak till! Det fulaste jag vet är när folk lägger upp en bild på whatever i sin blogg och kommenterar under: Hur snygg?! Åh vad det är fult.



Hur snygga?!




Alexander McQueen

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Fattar ingenting. Han är död. Begick självmord. Så sjukt. Det gör mig ledsen på ett konstigt sätt.






Yah yah yah

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Hörlurarna är beställda! Snart är dom miiiiiiiiiiina.

Ikväll ska jag träffa Carro Z, Frida och kanske käka med dom på Capri med Mickis och Karin. Låter som det kan bli en väldigt trevlig kväll. Får hoppas att min nyförvärvade förkylning försvinner innan dess bara.




Lakrits, Dogge och jag

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Doglas tror han är en chihuaha och vill alltid sitta i ens knä. Speciellt när man klappar gammelvovven Lakrits - då blir han svartsjuk och extra uppmärksamhetskrävande. De är söta.





Hello hörlurar

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer

Jag har lite shopping tillgodo från Martin. Har tänkt köpa kläder men nu hittade jag dessa och blev lite kär. Kommer från http://coloud.com

(ni märker kanske på antalet inlägg att jag inte har så mycket för mig ikväll)





All about the hosiery

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer

http://jakandjil.com/blog/

Nästa to-do: köpa hundra olika strumpbyxor i olika mönster




Hoppet är det sista.

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Eftersom my dearest pojkvän har världens sämsta dygnsrytm har han nu gått och lagt sig så här sitter jag ensam i ett hus som inte är mitt och filosoferar. Funderar på att gå ner och hälsa på Carro men min mörkrädsla stoppar mig. På riktigt, jag är 20 år gammal och rädd för att gå ensam i mörkret. Ingen rationell rädsla om våldtäktsmän eller rånare heller, utan det som skrämmer mig är döda flickebarn med långt, svart hår och gamla genomskinliga tanter som står i sina trädgårdar och tittar efter mig (sistnämnda har hänt, jag lovar!). Känns överflödigt att säga att jag inte klarar av skräckfilmer så galant.

Jag önskar att snön kunde försvinna så jag kan börja övningsköra igen. Har lite ångest över att jag fortfarande inte har körtkort, men det är mitt mål för våren. Jag kan ju faktiskt köra hyfsat, behöver bara finslipa lite. Innan jag flyttar till hösten ska jag ha ett skinande nytt körkort i plånboken, på hedersord!

.. hoppas, hoppas, hoppas. Om jag bara får chansen att göra det jag vill, lovar jag att jag ska bli bäst.




Tidsfördriv

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Jag såg nyss ett avsnitt av nya TV3-serier Glamourama och kan inte säga att jag är speciellt imponerad. Tre Stureplansbloggare; Anna Hibbs, Petra Tungården och Michaela Forni, följs av ett kamerateam i deras superlyxiga, supersexiga, superintressanta vardag - bara det att den egentligen inte är särskilt lyxig, sexig eller intressant. Det känns som en dålig svensk kopia av The City eller The Hills där huvudrollerna istället för att gå på MTV Movie Awards får gå på premiären av Snabba cash. Tjejerna fnissar tillsammans om uppraggade ligg, skrattar åt blodiga tamponger och visar upp sina sprängfyllda garderober. Och sen är programmet slut. Väldigt givande.





Klumpfotsfashionz

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Jag har fått en grej för klumpiga kilklacksskor. Ända sedan jag såg McQueens (hysteriska) versioner från s/s 2010-visningen har jag letat efter ett par i den stilen. Och i förrgår hittade jag ett par sjukt snygga på DinSko - och bäst av allt; de kostade typ ingenting. Lite svåra att gå i kanske, men äsch det är sånt man vänjer sig vid.



Acne visade också ett del snyggisar under sin f/w 2010-visning i veckan. Bilder från http://caroline.feber.se









Tandblekningsdaxxxx

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
När jag fixade mina tänder förrförra året (sjuuukt att det var så längesen) var jag tvungen att bleka dem innan de kunde sätta in porslinständerna. Nu tycker jag att blekningen har börjat blekna -HEHE- en aning så de närmsta dagarna ska jag refresha lite. Har fortfarande kvar blekningsgel och eftersom det legat i kylskåpet håller det ett bra tag.

Gelet jag använder heter Opalescence. Fråga mig inte om det är bra jämfört med andra saker, för jag har ingen aning, men det är det jag fick av min tandläkare. Till detta gjorde man en figursydd bettskena åt mig som man sprutar gelet på innan användning. Eftersom jag nu har nya framtänder har jag fått klippa upp plasten längst fram i överkäken. Det gör iofs ingenting för man kan inte bleka porslin ändå.


Jag i mina fina bettskenor




20

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Min födelsedag var wonderful. Efter att Martin och hans familj kommit och sjungit för mig och jag fått frukost på sängen åkte jag till Helsingborg. Mötte upp Johanna, gick på Systembolaget (WOHO!!), åkte till Maxi o handlade inför kvällen och sen hem för att påbörja evighetsprojektet; att välja kläder för kvällen. Köpte en kjol från H&M dagarna innan men ångrade mig när jag inte hittade någonting som passade och tog min Topshopklänning.

Sen kom söta Jasmine hem till mig, träffade min vovve och åt mackor, och sen åkte vi till Johanna för kvällens Sofie-och-Johanna-fyller-år-fest. Mina gulliga vänner från Båstad kom och jag hade jätteroligt. Fick en massa vinflaskor så nu behöver jag inte köpa egen alkohol på ett tag - lite ironiskt nu när jag faktiskt får göra det själv. Efter förfesten stack vi till Bakom och kvällen avslutades på McDonalds med Paui och Frida.

Dagen efter firade jag födelsedag med familjen, fick bl. a. ett par crazy (!!!!!) skor av mamma och pappa som mamma valt ut och tyckte var "jättefräcka" men som jag bara var tvungen att byta. Köpte ett par sexyassshoes istället som jag är very pleased med. Perfekt avslutning på en perfekt helg alltså.

Tack alla för att ni gjorde min födelsedag så himla bra! <3




Födelsedagsväntan

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Sitter och väntar på att folk ska komma och sjunga till mig hemma hos Martin. Eftersom mamma inte är hemma så firar vi mig med familjen imorgon istället. Roligare om alla är med. Har varit vaken sen typ sex imorse, blir alltid så när jag fyller år. Bara en enda gång jag faktiskt vaknat av att nån sjungit för mig, och det var förra året. Antar det var för att 19 inte var något speciellt att fylla.

Igår på jobbet fick jag jättefina presenter av mina snälla jobbarkompisar. Först ett presentkort i butiken för smycken av Suzana och sen 300 kronor presentkort på systemet av Sylvia, Max, Pernilla, Anki och Therese! Woho, idag ska jag handla mitt alldeles egna vin för första gången.

Oj, nu tror jag folk kommer. Tihi. Puss




För det är Sofies födelsedag..

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
HURRA HURRA HURRA!





You're very stalkable

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer

I'M OFF TO WORK! IMORGON FYLLER JAG 20!!!! CIAO.





Kvällens projekt

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer

Idag har jag skottat en hel uppfart. Den är inte ens min.





"Jag sover inte; jag filosoferar"

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
.. säger katten och ser klurig ut. Haha, vad fula reklamer är ibland.

Vaknade imorse av att Therse ringde och hade lite kris på jobbet. Fick gå upp och åka till Helsingborg och jobba till halv fyra. Men jag klagar inte - behöver verkligen jobba lite.

Började precis kolla på Supersize Me på TV. Verkar lite töntigt. Jag menar, klart folk mår dåligt av att äta McDonalds varje dag? Det handlar ju om att man själv ska inse att man inte kan göra det om man inte vill ha flodhästkropp. Typ common sense. Men men, har bara sett fem minuter. Kanske jag blir upplyst på något sätt.




Pizzasuxxes

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Förra inlägget ska fungera mest som en önskelista åt mamma, så förlåt för hur oorganiserat det ser ut. Hur får man bilder att lägga sig bredvid varandra?

Pizzan blev jättegod, precis så bra det kan bli utan kolhydrater. Även om "brödet" var en aning gummiaktigt i konsistensen smakade det riktigt bra med fetaost, pesto och skinka på. La på lite bearnaise också (inte hemmagjord) och det påminde mig om Dominos-pizzorna jag brukade äta i Skottland med den svenska bearnaisesåsen mamma och pappa tog med sig när de hälsade på.

Det är snöstorm förresten. Att ta sig till ICA var inte speciellt lätt kan jag tala om. Fick pisksnärtar av snö i ansiktet hela tiden av att ta sig fram i motvind. Tog typ en timme längre att gå hem än vanligt. Plus att jag hade mina stövlar med klack som är sjukt hala, så jag snubblade vart tredje steg jag tog. Fick hålla mig i Martin som hade aningen stadigare skor.

GODNATT




CLOTHES BY WEEKDAY

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer







TODAY..

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
.. ska jag göra LCHF-pizza med Martin. För er som undrar står LCHF för Low Carb High Fat, vilket innebär att man försöker undvika kolhydrater så mycket som möjligt (pasta, bröd, potatis etc.) men istället i princip inte har någon gräns för hur mycket fett man äter - så länge det är fett som är naturligt, gärna ekologiskt och inte light-versioner.

Pizzabotten görs av Philadelphia, ägg, grädde, ost och kryddor. Sen får man toppa med vad man vill. Jag är sugen på fetaost och salami. Och så kanske jag gör en bearnaisesås till när jag ändå är i farten. MMmmmm..





Måndag

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Åh vad ledsen jag blev nu imorse när jag vaknade och insåg att jag missat Grammy Awards. Det är så kul att kolla på uppträdanden, alla vackra klänningar och intervjuer med artisterna. Jag gillar när man upptäcker vad för sorts personligheter artisterna har och blir förvånad över att de faktiskt också är människor - och ofta väldigt trevliga/roliga/excentriska sådana.

Just nu längtar jag bort. Inte bort-bort, för jag vill ju vara med min pojkvän och vänner här hemma så mycket som möjligt, men jag är trött på vädret och på det "lilla Sverige" om ni förstår vad jag menar. Om jag kommer in på skolan jag sökt till blir jag världens lyckligste människa. Världens lyckligaste. (Ska se till att Martin flyttar med mig så är mitt liv perfekt)

Nej nu ska jag kolla på den här videon jag hittade. Hejdå!





GODKVÄLL

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Efter många om och men, och tjuvlyssnande av McDonalds-ungdomsgängs killproblem, kom jag fram till Martin som gjorde mig glad genom att visa mig de tre nyaste avsnitten av Project Runway. Jag älskar det programmet!!

Funderar på att sitta uppe och kolla på Grammisgalan ikväll. Beror på hur länge jag kan hålla mig vaken, men med lite kaffe och godis kan jag nog hålla energinivån uppe.

Känner för att lägga upp lite random bilder nu när jag äntligen lagt in dem i datorn. Fast efter att ha använt Johannas superkamera igår hatar jag min egen. Ska slänga den så fort jag får råd att köpa en ny.


Me & Ellis, sista kvällen i Edinburgh på en restaurang som faktiskt inte alls hade god mat.


Min stora bebis och jag i Torekov


Promenad på heden


Nuförtiden är det bara de vuxna som blir exalterade när tomten kommer


Mamma och gulle på julaftons morgon