Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En mes till hund

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Doglas måste vara en av världens sämta vakthundar. Jag kom hem nyss från (en väldigt kul, by the way) afterwork-kväll och smyger in i lägenheten när alla andra sover. Ibland sover han i köket med stängd dörr men jag såg att dörren var öppen och förväntade mig att han skulle komma och kolla vem inkräktaren var. När jag inte hör ett enda hundljud ställer jag mig i köksdörren, lutar mig ner och säger "Hej vovven" så att han åtminstone ska förstå att någon kom hem. Han rör inte en muskel. I mörker ser jag hans konturer, lugnt andandes ut och in, utan en tanke på någonting annat än att sova.

Man får hoppas att han i sin omedvetenhet kände igen min lukt eller nåting. För om man har en bjässe som Doglas hoppas man ju på att han åtminstone kan skrämma iväg ovälkomlingar (lite yr i huvet, är det ett ord? Annars uppfann jag det nyss)

Godnatt allihopa everybody.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback