Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ostpaj LCHF

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Lagade min favoritpaj idag: ostpaj med basilika, chili och citron. Självklart med den sedvanliga LCHF-pajdegen som är så nära perfekt det bara går att bli. För varition blandade jag vanlig ekologisk Billinge-ost med en mer smakrik som jag köpte på NK Saluhall. Blev så, så, så bra. Jag rekommenderar alla att prova att laga det här, perfekt att äta som den är eller som tillbehör till t ex lax. 
 
Här hittar ni receptet.
 




Mina favoriter ur magasinet.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Igår, idag och imorgon landar STIL i alla Nyckelkunders brevlådor vilket innebär att jag äntligen kan visa upp magasinet. Tänkte visa några av mina favoritsidor samt de jag har varit mest delaktig i så får ni en liten inblick i vad jag har hållt på med de senaste månaderna. 
 
 
 
NK På Väg
Det finns 8 sidor i varje edition (Stockholm och Göteborg) som kallas NK På Väg och beskriver vad som händer i varuhuset, nya varumärken och samarbeten och andra lite roliga små nyheter. Alla dessa har jag skrivit. Det tog sin lilla tid kan jag lova men så himla roligt. Tycker att dessa sidor blev otroligt snygga också.

 
 
Mitt NK
Jag gjorde en mailintervju med Sigge Eklund där han beskriver sin relation till NK. Den här sidan är längst bak i magasinet och jag tycker att det är ett fint avslut. Han är ju så duktig på att skriva så det blev verkligen en vacker liten historia om hur han upplevt och upplever NK under sitt liv. 


Modejobb: Paris
Mitt favoritmodejobb är det som plåtades i Paris. Tycker både om modellen och kläderna och känslan och – ja, det mesta. Tyvärr kunde vi själva inte åka med på resan men vi skickade ett grymt team lett av stylisten Kawa H Pour och resultatet blev så himla fint. 
 
 
Reportage: Michael Kors
Det längsta reportaget i magasinet handlar om Michael Kors. Han öppnade ju precis en ny butik inne på NK så vi fick möjligheten att intervjua honom. Bra och intressant läsning tycker jag. 
 

Matjobb
Något som ligger mig extra varmt om hjärtat är, som ni säkert kan gissa, matjobbet. För det första blev det otroligt vacker och min chefredaktör Carina lyckades så himla bra med stylingen. Maten lagades av Henrik Norström från restaurang Lux Dag för Dag och temat var "Inspirereas av vårens catwalktrender för att skapa en maträtt". Så till varje rätt valde han en look från runwayn att utgå ifrån, som ni ju kan se ovan. ÄLSKAR att blanda mode och mat. 


 
Överlag är jag så himlajättemeganöjd över vårt jobb med det här magasinet. Det är ändå mitt allra första riktiga magasin och jag har lärt mig typ en miljard nya grejer under processen. Älskar att vara med och skapa något som efter flera månader mynnar ut i något riktigt, en fysisk produkt som man kan bläddra i och skicka till sin familj och spara på soffbordet hela livet om man vill. Nu ser jag redan så mycket fram emot att börja ta tag i höstnumret ordentligt, tror det kommer bli minst lika roligt! 




Raw raw.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
13 kommentarer
 
Igår på gymmet stod det några tjejer med ett litet bord som visade upp olika raw-bollar som de tillverkat. Raw food är egentligen inte min grej men efter att jag fått smaka så blev jag överraskad av hur gott det var. De är gjorda av bland annat cashewnötter, daldar, mandlar, kakao och annat nyttigt. Köpte med mig 5 stycken hem som nu står i kylskåpet. 

Och för övrigt, när vi pratar om dåligt bemötade: dessa tjejer var supertrevliga och härliga. Förmodligen hade jag inte ens stannat och provsmakat om det inte vore för deras positiva energi. Såååå, vissa kan ju lära sig från det.  
 
Företaget heter i alla fall Gott by Malin, verkar helt nystartat och finns påå www.gottbymalin.se. 




Oengagerad butikspersonal

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Häromdagen var jag i en ekologisk matbutik och köpte mat. Det är en liten butik som är nischad och fantastisk på alla sätt och vis. Jag vill inte säga vilken eftersom jag ju faktiskt tycker om att handla där men några av er kan säkert gissa.
 
Kvinnan framför mig i kön hade precis beställt en kaffe men eftersom butiksbiträdet var ensam i kassan fick hon vänta. Hon frågade lite försiktigt hur långt tid det skulle ta men fick bara ett odefinierbart mummel till svar. "Det tar nog några minuter eller så kanske...". Man märkte att hon blev otålig men sa ingenting. När han var klar med min order antog jag att han skulle hjälpa kvinnan med kaffet, men nej. Han började hjälpa nästa kund istället, utan att ägna den väntande kvinnan vare sig en blick eller en förklaring. Hon blev efter en stund så irriterad att hon bara gick ut från butiken, trots att hon aldrig fick det kaffe hon redan hade betalt för. Och killen i kassan fortsatte som ingenting. 

Visst kan man tycka att detta är en liten sak, men problemet är att jag har märkt de här tendenserna tidigare i just denna butik. Oengagerad personal som inte är varken speciellt hjälpsam eller trevlig. Man får knappt ett hej och inte några leenden. 
 
Och detta gör mig smått galen! Har man en liten, specialiserad butik är man beroende av kunder som vill återkomma. Man slåss mot de stora drakarna som är både billigare och finns i större skala. Hade det varit min affär hade jag ansträngt mig till tusen för att få människor att känna sig välkomna och omhändertagna. Jag hade gjort det till mitt mission att förklara fördelarna med att äta ekologiskt så att ordet hade spridits och jag kunde bygga en större kundbas. Jag hade sett till att min unika butik hade varit en plats för människor att vilja komma och handla i, en plats man väljer före de stora kedjorna (som ju faktiskt också börjar få ett hyfsat bra ekologiskt utbud). Det är farligt att underskatta hur viktigt det är med service och att människor blir lojala till ditt varumärke. Känner dina kunder sig bortglömda spelar det ingen roll hur bra utbud av produkter du har. 
 
En annan konkurrent som man riskerar att ge bort sina kunder till: EkoLådan. 




Vårtecken

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Varje morgon när jag vaknar och det är ljust ute blir jag lite lyckligare. Gud vad jag längtar efter våren det här året, mer än nånsin tidigare tror jag. Försöker flytta in våren i lägenheten genom att dekorera med tulpaner och köpa magasin med vårkänsla. 
 
 
 
Jag har tipsat om det tidigare men vill ni läsa en riktigt bra tidning om mat och matindustrin är Hunger det bästa alternativet. Granskande journalistisk varvas med lättsamma intervjuer, tips och recept. Fina bilder också. 

Och visst är formatet på Harper's Bazaar gulligt? Perfekt reseformat men också behändigt om man inte orkar hålla upp en tung tidning i sängen utan vill läsa den mer som en bok. Kanske svårt att se på bilden men magasinet är alltså inte större än en pocketbok. Smart tycker jag. 





En himmelsk liten burk.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
9 kommentarer
Okej jag ska snart sluta tjata om den där chokladkrämen men bara titta på den! Ser det inte helt fantastiskt ut? Vill du inte bara stoppa fingrarna rakt ner i burken och slicka upp allt som ett barn? Ska du någon gång äta ett substitut till Nutella som är gjord på naturliga ingredienser OCH har en god apelsinsmak som bonus så är detta the shiez. Lite dyrare, ja. Men kan det inte vara värt det ibland? 
 




4 x ekologiskt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
 
Bara för att man är sugen på sötsaker så behöver man ju inte stoppa i sig det allra sämsta som Coca-Cola och kemikaliefylldt lösgodis (även om jag är skyldig till båda hyfsat ofta). Till pannkakorna häromdagen var jag i ekobutiken på Tegnérgatan och köpte lite goda saker som gör att det ändå känns helt okej att äta sött: 
 
1. Ekologisk hallonläsk 
2. Ekologisk lemonad
3. Renée Voltaires hasselnöt- och chokladkräm med smak av apelsin 
5. Jordgubbssylt med 77% jordgubbar och inga tillsatser (att jämföra med vanlig sylt som kan ha runt 40% frukt)




Bareback.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Två nya favoriter: tröja och kjol från H&M. 
 
 




God morgon söndag.

Skriven .
Placerad i "Mat, Recept, Vardag, "
0 kommentarer
Efter morgonträningen igår (som jag tyvärr fick avbryta på grund av ont i huvudet) gick jag förbi ekobutiken och köpte ingredienser till pannkaksfest här hemma. Jag gjorde nyttiga pannkakor på mandelmlöj men kompenserade med onyttiga tillbehör som chokladkräm, jordgubbssylt och krossade maränger. Alltså, det blev så gott. Och bäst av allt är att det finns pannkakor kvar till frukost idag också! 
 
Här har ni receptet på mina nyttiga pannkakor. Som vanligt höftar jag bara med ingredienserna och nedan siffror är ungefärliga så ni får prova er fram, men det kan liksom inte bli så fel så länge smeten ser bra ut. Den får gärna vara något tjockare än en vanlig pannkakssmet så håller den ihop bättre i stekpannan. 
 
Nyttiga pannkakor 
4 ägg
2 dl mjölk
2 dl grädde
1,5 dl mandelmjöl
1,5 msk fiberhusk 
3 msk pofiber 
(vaniljpulver)
(en nypa Stevia)
salt 





Tillbaka på Lily's Burger

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
8 kommentarer
Det här inlägget skulle publiceras igår men blev något fel. Nåja. 
 
Igår var en rolig kväll. Först var vi på standup-show av Kristoffer Appelquist på Boulevardteatern. Väldigt oplanerat men brukar det inte bli bäst då? Efter det åkte vi till Lily's Burger på Kungsholmen för att äta middag. Jag tog hamburgaren "Den Onde", en spicy burgare med bland annat chilimajonäs och ost. GOTT! Till det åt jag "Disco Fries", en portion pommes frites med typ allt du kan tänka dig: jalapenos, ost, bacon, svamp, tomat, lök. The list goes on. Väldigt gott var det, även om jag inte tycker att Lily's lever upp till konkurrenter som Flippin' och Prime Burger. Definitivt värt ett besök dock. 
 
Håll utkik på instagram @burgerland där jag lägger upp bilder på precis alla hamburgare jag äter. 

 
 




En liten sneak-peak

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
7 kommentarer

Här är det, magasinet jag har jobbat på så länge. Imorse hade vi en smygläsning på NK där vi bjöd in press, annonsörer och medarbetare och det var en så härlig känsla att äntligen vara helt och hållet färdiga. Tror inte ni förstår hur tillfredställande det är att sitta och bläddra i något som man själv har varit med och skapat.

Än så länge får ni bara en tjuvkik på det fina omslaget, resten visar jag sen när magasinet börjar trilla in i brevlådorna hos folk.

JAG ÄR SÅ GLAD! 





Den sista måltiden

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
7 kommentarer

Jag vet inte om jag har visat detta tidigare och om så är fallet ber jag om ursäkt men sådant här är för mig helt sjukt intressant. Fotografen Henry Hargreaves har researchat och rekonstruerat det death row-fångar åt som sin allra sista måltid. Av någon anledning fascineras jag otroligt av vad ökända seriemördare som John Wayne Gacy och Ted Bundy stoppade i sig ögonblicket innan de dog. Det väcker så många frågor. Varför valde de just detta? Klarade de av att äta upp allt? Vad tänkte de på? Hur kändes det? Jag låter säkert morbid men det är så obehagligt och spännande på en och samma gång.

Det får mig också att fundera på vad jag själv skulle valt som sista måltid om jag var tvungen. Förmodligen hade det blivit ett stort burgarmål från Shake Shack. Surprise, surprise.

Vad hade ni valt som sista måltid? 

 
 




Slöseri

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Jag har en väldigt udda vana och det är att jag nästan alltid, så fort jag är ute och shoppar, köper ett eller flera stora, färgglada eller på annat sätt utstickande halsband. Tycker att det är så himla fint och ser alltid framför mig hur jag kommer bära dem tillsammans med en enkel t-shirt, klänning eller liknande. 
 
Bara det att det aldrig händer. Så fort jag kommer hem hamnar halsbanden i en låda och jag vet inte hur många gånger jag har provat kläder på morgonen med halsband på för att sedan bestämma mig för att "Njae, nästa gång passar det nog bättre". Det är väl ett något stört beteende, eller? 
 
Nä, nu ska jag fan bli bättre på att använda mina halsband. De förtjänar inte att ligga i en låda och skräpa och om inte jag vill ha dem är det säkert någon annan som hade blivit glad för dem. Så, antingen skärper jag mig eller så blir det Blocket. Punkt. 
 




Tre saker som gör mig lite extra glad.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
7 kommentarer
 
Free stuff. 
Gratis är alltid gott och att jobba med magasin ger helt klart vissa fördelar. Möten på olika modemärken och PR-byråer resulterar ofta i att man får ett litet sample från kollektionerna och även om det mest är "give-aways" är jag fortfarande så ovan vid det att jag blir helt till mig. Här två armband (nice färgskillnad på armen), ett från Dagmar och ett från Longchamp
 
 
Mitt hår. 
För två veckor sen var jag ju på Toni & Guy och fick mitt hår fixat av bästa Sanaz. Det blev så himla, himla fint och fortfarande kan jag gå förbi en spegel och stanna upp för att beundra det väldigt naturliga resultatet. Call me vain men det är sanningen. 



Färska råvaror. 
Mat gör mig alltid lycklig oavsett vad men att gå in på t ex Östermalmshallen och titta på alla råvaror som ligger fint uppradade i de små butikerna gör att det pirrar lite extra i magen. Behöver man inspiration för vad man ska laga för mat hemma är detta den perfekta destinationen. 




Åh.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Bild från ilovewildfox
Trevlig söndag! 




Fresh

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Ledsen för dålig uppdatering men yrsel och alla hjärtans dag har tagit upp en hel del av min tid. Gårdagen var så himla mysig. Fick den mest fantastiska rosbuketten levererad till jobbet från min älsking och när jag kom hem hade han ordnat med mysig middag med ost, chark och champagne. Väldigt fin dag. 

Idag har jag varit på stan och shoppat lite. Älskar att gå omkring på stan på lördagar och bara vara ledig, och veta att man har en hel extra dag kvar på helgen.
 
Nu är jag sugen på exakt alla de här smakerna. Synd att vi inte har något av det hemma. 
 




Ett besök på akuten

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
Det har varit en riktigt konstig dag. Vaknade imorse av att jag blev helt galet yr. Alltså så yr att det kändes som att jag höll på att ramla omkull, som att rummet snurrade runt fast jag stod helt still. Det var något av det obehagligaste jag har upplevt. Efter att ha rådfrågat min mamma om vad skulle göra bestämdes det att jag skulle åka in och kolla det på akuten. Martin följde med mig och efter några timmar med prover och annat fick jag veta att jag har något som kallas godartad lägesyrsel. Det får man av att kristallerna i örat där balansorganet sitter har kommit fel och man blir helt enkelt yr av att inte kunna balansera ordentligt. Konstigt men sant. 
 
Så nu har jag varit hemma hela dagen och vilat. Fick ett papper med övningar som jag ska göra med jämna mellanrum för att "provocera fram besväret så att allt tvingas tillrätta igen". Det är inte skönt kan jag meddela att framkalla yrseln gång på gång. Blir otroligt illamående. 
 
Hur som helst, jag är glad att det inte var något farligare och förhoppningsvis går det över snart. Nu ska jag nog sova lite tror jag. 
 




Världens onyttigaste burgare?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
9 kommentarer
Umami Burger i Miami kan man köpa en hamburgare som slår ungefär alla rekord gällande kaloriintag. För vad sägs som en hamburgare täckt med Gruyereost-fondue och lufttorkad skinka på bröd som är dränkt i vaniljsås och sen friteras innan det som avslut pudras med florsocker? Det är exakt det Monte Cristo-burgaren är gjord av. 
 
Inte speciellt aptitretande måste jag säga. Har aldrig förstått hetsen med att äta hamburgare på söta bröd. Kan inte tänka mig att det är gott. Men ska jag vara helt ärlig, om jag var i Miami så hade jag nog provat. För sakens skull. Och det är möjligt, till och med mycket möjligt, att jag hade gillat det. 
 




Klippa liljor

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
31 kommentarer
Idag fick jag riktiga vårkänslor när jag gick till jobbet. Blå himmel, ljust ute och plusgrader. Tänk att kroppen kan reagera så starkt på att det är lite bättre väder ute. 
 
Köpte liljor hem häromdagen som nu har slagit ut fint. Tidigare har jag irriterat mig något otroligt på de orange pistillerna som alltid skräpar ner och missfärgar allt i sin väg, men sedan jag läste någonstans att man kan klippa av dem  med en saz så har jag gjort det. Då kan man ha blommorna längre och man slipper problemet med orange färg på alla möbler och kläder hemma. Ett litet tips bara! 
 




Kryddig och krämig tomatsoppa

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
9 kommentarer
 
Tomatsoppa är en underskattad maträtt. Kanske för att man tänker på de tråkiga färdiggjorda sopporna man kan köpa i tetrapack i mataffären, de som inte smakar någonting alls och som förmodligen inte innehåller så mycket tomater alls. Men faktum är att en riktig hemmagjord tomatsoppa kan få det att vattnas i munnen på mig any day. 
 
Igår gjorde jag en så himla god soppa till middag som jag tänkte dela med mig av. Som vanligt höftar jag med ingredienserna och det tycker jag att ni också kan göra, man kan egentligen ha i precis vad man själv vill och tycker om. Se bara till att smaka av lite då och då så att smakerna sitter. 
 
Kryddig och krämig tomatsoppa
krossade tomater 
1 vitlöksklyfta
en handfull körsbärstomater
lök 
en halv chili 
ekologisk buljongtärning
grädde
salt
peppar
basilika 
olivolja
mozzarella
 
1. Hacka vitlök, chili, lök och tomater. Stek i olivolja tills mjukt. 
 
2. Tillsätt krossade tomater och buljongtärning, och låt koka upp. Ju längre soppan får koka, desto godare blir den. 
 
3. Skär upp basilikablad och lägg i soppan tillsammans med en skvätt grädde. 
 
4. Krydda med salt och peppar. 
 
5. Skär några kuber mozzarella och ha i soppan vid serveringen. Och så ett gott bröd till. 
 




Lockigt och vitt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
13 kommentarer
 
Det är lite ovant att vara såhär ljushårig men jag måste säga att jag älskar det. Eftersom min naturliga hårfärg övergår i det ljusa längre ner är kontrasten inte alltför stor från mina mörka drag i ansiktet men det känns ändå fräscht. Blekningen har gjort att håret känns fluffigare och lite mer levande också. 

Har idag på mig en ny tröja från H&M Trend som jag köpte häromveckan. Den har "långa" korta ärmar och väldigt härligt bubblig, som bubbelplast fast i tyg. Väldigt fin. 
 
Ja ungefär så börjar min nya vecka. Hej måndag! 




Söndagsfrestelser

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
12 kommentarer
 
Fick den här bilden skickad från mig av Alex som befinner sig i London och sjävklart ätit på Shake Shack. Herrejesus vad gott det ser ut. Den till vänster är deras Shack Stack som är både en vegetarisk svampburgare och den vanliga burgaren. Har inte hunnit prova den själv ännu men ser helt fantastiskt ut. 
 
När öppnar Shake Shack i Sverige då kan man ju undra? Det hade ju gått helt utomordentligt bra, det vet man ju redan nu. Om inte annat hade min egen hamburgerkonsumtion nog bidragit till en hel del av dagskassan.  




Ett lyxigare helgsnacks

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Tryffel är kanske Guds gåva till mänskligheten. Det senaste året har fler och fler restuaranger börjat servera rätter med tryffelsmak på sina menyer och jag tycker det är så himla, himla gott. Trots det får man se till att hejda sig och äta i lagom mängder för annars tröttnar man på den väldigt distinkta smaken. 
 
De här chipsen hittade jag på NK Saluhall härom månaden och de smakar precis så gott som man kan tänka sig. Perfekt att ha som tillbehör till en burgare t ex, eller bara äta som de är såklart. Det enda negativa med just den här sorten är att de drar på ordentligt med saltet, men de gör att man äter färre så det är kanske bra ändå. 

Nu ska jag lördagsmysa! 




Burger deluxe

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
10 kommentarer
 
Det blev en riktigt maffig middag igår på Bistro Bon. Började med en halv hummer med citronaioli, chipotlemajonnäs och toast – väldigt, väldigt gott. Till varmrätt fick det bli den berömda burgaren. Wagyukött, Gruyere, bacon och grönsaker. Köttet var helt otroligt maffigt och jag förstår inte hur någon skulle kunna få för sig att ta en dubbel, som också fanns som alternativ. Till detta goda pommes frites och lökringar. 
 
Allt som allt: kan verkligen rekommendera Bistro Bons burgare. Servicen var kanske inte på topp om man ska vara helt ärlig men det gjorde inte så mycket. En god middag och ett härligt avslut på en riktigt bra födelsedag. 




Vackraste buketten

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
9 kommentarer
... fick jag av min bästa Sofia som beställt den ända bortifrån San Francisco. Tycker att den är helt strålande fin, älskar blått och vitt i kombination. 
 
I övrigt har det varit en bra dag. Jobb med födelsedagsfika, blommor med bud, en massa sms och födelsedagshälsningar, fina presenter. Nu är jag hemma och väntar på Martin innan vi ska iväg och äta på Bistro Bon. Kan ni gissa vad jag kommer beställa? Hint: kött, bröd, ost. 
 




Idag blir jag 24.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
9 kommentarer
It's my birthday!! Är det nu man når den åldern då man börjar tycka att födelsedagar bara är jobbiga? Nä, jag är faktiskt ganska excited. Igår hade vi världens trevligaste middag hemma med Tord, Marika och Johan. Imorse väckte Martin mig med god chokadtårta från Gateau och jag fick en så himla fin present som jag visar sen. Ikväll ska vi gå ut och äta. Tror det blir en bra dag. 

Och Google vet. Google vet allt. 
 
 




Köttigt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
Det är inte varje dag jag äter en riktigt bra bit kött, och så ska det vara för kött borde man inte äta varje dag om man ska ha helt gott samvete. Men när jag väl gör det ser jag till att det är en riktigt bra bit jag har att se fram emot. Den här oxfilén är ekologisk och KRAV-märkt och den smakade alldeles fantastiskt gott. 
 
Väldigt bra debattartikel om varför man borde köpa naturbetes/ekologiskt kött: http://www.expressen.se/debatt/att-ata-ratt-kott-kan-vara-bra-for-klimatet/
 
Så hur får man köttet att bli som godast då? Hemligheten är, förutom att få till rätt stekgrad, att ösa på med smöret som har legat i pannan och blivit varmt. Det smälta smöret ger en fantastisk smak och ser dessutom till att köttet får en fin, krispig stekyta. Bon appetit! 




Favorit i repris

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Måndag igen och redan februari. Sjukt att veckorna går så himla fort. Och om bara tre dagar fyller jag år, 24 år närmare bestämt. Känns helt sjukt. Hur kan jag ha levt så länge redan? 
 
Har lite problem med internet ikväll så jag kan inte ladda upp några nya bilder. Därför får ni en favorit i repris, en bildserie som jag visade för några månader sen som jag tycker är så himla fin. "Interrupted meals" eller något sånt hette den om jag inte minns fel. Hörs imorgon! 
 




Ny hårfärg

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
Jag brukar ju aldrig göra någonting med mitt hår, det har sett ungefär likadant ut sedan jag föddes bortsett från några korta perioder då jag har tonat det rött eller ljust under sommaren. Men nu är det så att jag råkar känna världens bästa Sanaz på Toni & Guy och igår hjälpte hon mig att ljusa upp längderna på håret, som en välidgt naturlig ombre-effekt. Det blev så himla fint och jag känner mig hundra gånger mer vårfräsch. 
 




Pensionären i mig.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jag var och handlade nyss och fick plötsligt en helt oförklarlig craving för smörgåstårta. Ärligt talat är smörgåstårtan något helt otroligt underskattat. En massa goda saker i en enda gojsig blandning tillsammans med vitt bröd. Hur kan det gå fel? Köpte en bit för 90 kronor och åt den hemma framför en brittisk version av antikrundan på TV. Jag tror jag håller på att åldras i förtid.