Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Streissich

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Jaha, såhär brun var jag man för typ två veckor sedan och det är ju ett minne blott efter allt Stockholmsregn och sjukdomar och stress. Fan att det ska vara så farligt att sola solarium! 
 
Har haft världens stressigaste dag idag. Först skola från 9-16, sen direkt ut på stan för att försöka hitta en klänning till bröllopet imorgon. Gick i typ alla butiker jag kunde hitta men hade så himla svårt att hitta något fint. Till slut köpte jag en vinröd klänning av samma modell som jag har haft tidigare (använde den bland annat på midsommar). Inte optimalt men hellre det än att jag går naken, right? Visar sen. Åker till Eskilstuna imorgon bitti. 




Klassfest!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag har jag, som man brukar säga, mått som jag förtjänar. Det är inte förrän nu på kvällen jag börjar piggna till och faktiskt kan ägna mig åt att göra det jag verkligen borde - plugga (och ändå sitter jag och bloggar istället). 
 
Anledningen är att vi igår hade ett sjukt kul klasshäng. Det är ca 3 veckor sedan vi började på Berghs men inte förrän igår fick vi chans att umgås med hela klassen utanför skolans väggar. Vi började kvällen hemma hos Tolga och på hans innergård vid Fridhemsplan, därefter gick vi vidare till en halv-sunkig men billig och ändå rätt charmig bar i närheten. Klockan 00.00 åkte vi vidare till Odenplan där vi hade bokat det stora rummet på K Karaoke. Det blev så sjukt kul! Alla släppte loss, dansade och sjöng och hade riktigt roligt tillsammans. Kan starkt rekommendera att man utsätter sig själv för att sjunga inför halvt främmande människor för att verkligen släppa ner garden och få en totalt avslappnad stämning i gruppen. Grymt roligt!
 
Men som sagt. Har mått sådär idag och inte fått många knop gjorda. Ska sitta nån timme till innan jag slänger mig i sängen. Det är välbehövligt. 
 




The Local Firm visning

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Visningen idag var superkul. Jag gick som sagt med min klasskompis Sofie som tack vare sitt jobb fått riktigt bra platser precis framför runwayn så man hade perfekt översyn. Själva kollektionen var väl inte riktigt min stil, tyckte det var en aning tråkigt om jag ska vara helt ärlig, men det gjorde inte något alls. Det roliga är ju att få vara med, sitta och titta på människor (jag visste inte att stockholmare kunde klä sig så "out there") och dricka gratis coca-cola light. En bra dag med andra ord, och roligt att få uppleva fashion week i en annan stad än New York. 
 




Tisdag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
 
Sådär, nu är jag redo för en heldag. Grupparbeten i skolan, The Local Firms visning och en kvällslektion. Hemma vid nio ikväll, blir en lång dag. Ciao! 




Boktips

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
Det är möjligt att jag redan skrivit om den här boken tidigare men det tål att göras igen för den är så himla bra. Läser den för fjärde gången just nu och den är verkligen helt fantastisk. Handlingen låter kanske lite löjlig (en flicka blir mördad och ser ner på världen uppifrån sin egen himmel), men jag vet inte hur mycket jag gråtit åt den här boken redan - och jag är bara på sidan 50 typ! Så sorglig och fin och gripande. Läs, läs. läs. 
 
Någon som har sett filmen förresten? The Lovely Bones tror jag att den heter på engelska. Jag tyckte den var ungefär hälften så bra som boken, fångade inte alls samma känsla. Så om du gillade den kan jag ju säga att boken är tusen gånger bättre. Bara så ni vet. 




Sthlm Fashion Week

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Imorgon ska jag på en himla rolig grej! Stockholm Fashion Week har ju kommit igång och min snälla klasskompis Sofie har bjudit med mig på The Local Firms visning på Berns salonger. Ska bli kul att se vad skillnaden mellan New York och Stockholm fashion week är, och förhoppningsvis få möjlighet att se lite snygg, svensk design. 
 




Morrrrrn.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Hej och godmorgon! Såg att jag hamnat på blogg.se igen, väldigt kul! Välkomna ni alla nya. 
 
Nu ska jag iväg till skolan. En ny kurs börjar idag och Geta, vår ämnesansvariga, beskrev den som "en kurs där ni kommer få pusha er själva att göra saker ni tycker är skitjobbiga och out of your comfort zone men som ni lär er mycket av". Hmm, låter läskigt. Men förhoppningsvis är det roligt. Efter skolan ska jag träffa Sara på en liten after-school. Ciao! 




Finbesök i nya lägenheten

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Har glömt att berätta om häromkvällen, då jag hade en massa fina människor hemma på en liten inflyttningsvinkväll. Det råkade vara så bra att flera stycken av mina New Yorkisar var i Stockholm den helgen så det blev mycket minnen och skratt. Hade även Marie, min barndomsvän, på besök och allting blev bara sådär superbra trots att jag fortfarande var lite sjuk och krasslig. 
 
 




Öser ner

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Såhär har det sett ut exakt hela dagen idag och det har resulterat i att jag inte rört mig en millimeter utanför lägenheten. Jag och Martin hade planerat att gå till NK och handla lite kläder till honom men vi orkade till slut inte utsätta oss för det skyfall vi såg utanför fönstret. Har istället bara myst omkring, fått lite skolarbete gjort, lagat en god middag och kollat film. Rätt bra söndag det med. 
 
Var förresten en sväng på Josefinas igår kväll med Martin och hans kollegor. Tyckte det verkar vara ett riktigt nice ställe! Stor uteservering med sköna soffor och härlig atmosfär. Vet inte om det bara är ett sommarställe men kan definitivt tänka mig att spendera de sista sommarkvällarna där. 




Revbensfraktur?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Balkongen i Grekland 
 
Hej och god förmiddag på er allihop!
 
Fin lördag här i Stockholm och jag och Martin ska snart ut på en liten promenix, kanske köpa lite lunch och mysa.
Har dock helt sinnessjukt ont i mitt ena revben. Det började förra veckan när jag hostade som en galning, men det har blivit värre och nu när jag hostar (lyckligtvis inte lika ofta) kan jag inte göra annat än skrika rakt ut typ. Vad gör man åt det? Käkar smärtstillande bara? Hade varit skönt att få bukt på det, jag blir så gnällig när jag har ont någonstans. 




Styled by Oscar PRGirl

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
24 kommentarer
Även om jag inte längre jobbar på Oscar de la Renta tycker jag fortfarande det är intressant att se vad de gör och hur de utvecklas. Nyss släpptes en fotokampanj på märkets hemsida som jag tyckte var rätt smart. ODLR har ju generellt en lite äldre målgrupp (den rika överklassdamen från Texas, typ) men de har de senaste åren försökt tilltala en yngre generation - allt för att varumärket ska kunna överleva även i framtiden. Introduktionen av Oscar PRGirl är en del av den strategin, en del som har blivit en verklig succé (och ni anar inte hur stor respekt folk hade för henne på kontoret, man ville inte hamna i hennes väg)! Att som här, nedanför, låta henne styla höstkollektionen på ett lite yngre, coolare sätt än vad som är brukligt för ODLR tror jag verkligen får tjejer i min ålder att få upp ögonen för varumärket! Det får i alla fall mig att vilka köpa typ allt. 
 




Torsdag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
God morgon, tänkte jag säga eftersom det känns så av någon anledning, men klockan är faktiskt halv fem så jag säger nog God Eftermiddag istället. 
 
Idag har jag haft en hyfsat fullspäckad dag. Först gynekologen imorse för att förnya P-piller, sen hem och städa lägenheten inför Martins mammas besök ikväll. Därefter hade jag en lektion i skolan och nu är jag hemma, kollar på TV och äter mango. Ikväll ska vi gå och äta på Vassa Eggen, det ser jag verkligen fram emot. De har precis haft sommarstängt så det är en helt ny meny man får prova. Spännande! 
 
Det var lite höst ute idag så det fick bli första dagen med boots för den här terminen. Kändes alldeles lagom: 




Early morning in Greece

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
 
När den här bilden togs hade jag den mest avslappnade stunden på vääääldigt länge. Klockan var 06:00 på morgonen och jag kunde inte sova på grund av hostan. Jag satte mig på balkongen med en kopp te och tittade på soluppgången, i total tystnad. Det enda som hördes var ljudet från havet. Sådana stunder behövs ibland. 
 




Hemmagjord toast skagen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
 
Lagade min very first hemmagjorda skagenröra till middag ikväll. Trodde av någon anledning att man hade en massa krångliga ingredienser i men det visade sig vara hur lätt som helst. Supergott! Åt med med surdegsbröd, sallad och ägg. 
 
Så här gjorde jag min: 
1 påse KRAV-märkta ishavsräkor
2 dl creme fraiche
1 dl majonäs 
1 liten hackad rödlök
några nypor dill 
citronsaft
salt
peppar 
 
Blanda. Färdigt! 
 




Mitt arbetsprov till Berghs

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag kom på att jag ju aldrig visade upp mitt arbetsprov och tänkte att det kanske kan vara intressant för er att se, speciellt om någon av er funderar på att läsa på Berghs i framtiden. När jag tittar på det nu hittar jag ungefär 1000 saker som jag skulle vilja ändra, men äsch! Jag kom ju faktiskt in, och jag blev ändå ganska nöjd med mitt koncept. Här får se ni en liten del av det:  
 
Update: Sorry om man ser lite dåligt. Tog så mycket plats bara att lägga upp allting i stort format så hoppas detta går bra. Om någon vill se närmre kan ni alltid maila mig och fråga! 
 
Brief (lite kortfattat): Skapa ett resebolag som inriktar sig på rymdturism och "flygresor" till rymden från Spaceport Sweden i Kiruna. Ta fram ett antal kärnvärden och en strategi för hur du ska bygga kommunikationen kring varumärket. Fundera på hur en kampanj skulle kunna se ut, vilket koncept den kan bygga på och vad det övergripande budskapet är. Resonera och motivera. 
 



 





Frulle

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Min frukost nuförtiden består oftast av surdegsbröd med opastöriserad ost (bra för laktosmagen) och en kopp tre. Bra och nyttig start på dagen, god morgon! 




Anti-smoking campaign by Bob Helsinki

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Definitivt snyggare än all anti-rökningreklam jag sett tidigare, men hur bra den fungerar vet jag inte. Känns som att man måste trycka lite mer på det emotionella om man vill få folk att inse att rökning är farligt. Men sure, att man luktar askopp i munnen är väl ett hyfsat träffande argument också. 
 




Grekland part three.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
En av de bästa sakerna med att vara utomlands är hotellfrukost. Åh vad jag älskar hotellfrukost! Eftersom vi bodde i en lite större svit blev vi automatiskt medlemmar i Elite Club på hotellet, och då fick man äta frukost i panoramarestaurangen högst upp i byggnaden med utsikt över havet. En rätt överdriven lyx eftersom frukosten där nere säkert hade varit precis lika bra, men man tackar ju inte nej liksom. Man fick dels ta från en stor buffé och dels beställa omelett, french toast etc. från en meny. Härliga morgonstunder! 
 




En dag på Berghs

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Hade en lång skoldag idag, med två tretimmarslektioner i Affärs- och Varumärkesstrategi. Väldigt kul kurs dock, själv älskar jag att reflektera över olika varumärken, hur de utvecklats och vad de står för. Och när vi började prata om min favoritkock Gordon Ramsay blev jag ju såld! 




Tack blogg.se!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
 
Alltid lika roligt att hamna på startsidan. Tycker det är så himla kul när det kommer nya läsare och folk som kommenterar. Tack! 




Måndagggg

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Det är måndag och idag började skolterminen på riktigt. Det började mjukt med bara en förmiddagslektion idag, Varumärkesorienterad Kommunikation. Jag ser fram emot att fördjupa mig i alla de ämnen vi kommer lösa till hösten, verkar vara både roliga och intressanta allihop. 
 
Nu ska jag bara ligga EXAKT här i soffan hela dagen och dega. Rätt gött när man är sjuk och faktiskt får vara lite lat. Och kolla vilka fina bilder jag fick av Marie häromdagen! 





Sveriges bästa hamburgare!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
20 kommentarer
Äntligen fick jag prova på Flippin' Burgers i helgen. Bara den första veckan här i Stockholm har jag hört om ställen från en massa olika håll så jag var bara tvungen att gå dit och se om det verkligen var så bra som alla säger! 
 
Jag, Martin och Anwar kom dit vid tio minuter i 17, då de skulle öppna dörrarna, och redan var det en ca 20 meter lång kö utanför. Helt sjukt! Det brukar vara så vid brunchtid i New York på helgerna men jag har aldrig sett ett ställe i Sverige vara så populärt. Vi missade första sittningen och fick därför vänta i över en timme på att få bord. Lite segt, men vi gick och tog en öl och hälsade på hos min kompis Karin som bodde precis på samma gata så tiden gick snabbt ändå. 
 
När vi väl fått bord möttes vi av en ganska kaotisk miljö inne i restaurangen. Det var trångt och högljutt, inte så mycket från de ätande gästerna utan alla de köande som stup i kvarten frågade den stackars hovmästaren "Hur lång tid är det kvar tills vi får bord?". Tyckte inte det gjorde så mycket dock. Ett hamburgerhak ska vara lite hysteriskt tycker jag, det bidrar till den avslappande stämningen. 
 
Och så maten. Jag beställde en Flippin', deras mest populära hamburgare. Det är en dubbel cheeseburgare med  senap, ketchup och lök. Väldigt enkel. OTROLIGT god! Köttet var så saftigt att det droppade ner på fingrarna och brödet var nästan i klass med Shake Shacks. Jag hade läst på hemsidan att de bara använder sig av kött från gräsbetande, frigående kor och det märktes verkligen på kvaliteten. Pommesen till var bra även om jag blev så mätt på burgaren att jag knappt orkade ett enda. Jag och Martin beställde också en Cookie Dough-milkshake att dela på, och jag kunde inte låta bli att dricka nästan en fjärdedel av den, trots att jag är laktosintolerant. 
 
Så, jag blev som ni förstår mer än nöjd. Precis vad jag hade väntat mig och väl värd väntan. Förhoppningsvis kan Flippin' Burgers snart öppna på andra platser i stan så att fler människor kan ta del av denna sjukt, sjukt goda mat. Med tanke på den succé de verkar ha skapat så lär det inte vara en omöjlighet. 
 




Cashewpanerad torsk med hollandaise

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Hittade ett recept på 56kilo som jag provade idag, nu när jag ändå ligger hemma och är sjuk och har all tid i världen. Det blev både gott och nyttigt! Första gången jag gjorde egen hollandaisesås också, var faktiskt inte så svårt som jag förväntade mig. Rekommenderar verkligen den bloggen förresten om ni vill massvis med inspiration för nyttiga LCHF-recept! 
 




Vardagslyx

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Måste berätta om ännu en helt sjukt awesome grej i vår fantastiska lägenhet: det finns en inbyggd kaffemaskin i väggen! Yes, yes, yes, om inte det är vardagslyx så vet jag inte vad? Idag gjorde jag min första latte. Blev väldigt gott, måste bara träna lite på finessen så att jag kan börja göra såna där fina lattelöv så småningom. Satt ute på balkongen innan och njöt av sol, hemmagjord latte och tanken på att vi faktiskt, på riktigt, bor här. Åh, om det ändå vore för evigt. 
 




F U.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
God morgon. Eller inte så god morgon faktiskt. Jag vaknade vid 5.30 efter en hyfsat sömnlös natt bestående av hosta och feber. Det blir liksom inte bättre, det här. Så därför ska jag om en timme gå bort till Stureplans Husläkarmottagning och hoppas på att få svar på vad det är för eventuell sjukdom jag drar omkring med. Håller tummarna för att de kan skriva ut någon slags supermedicin som gör mig frisk direkt så att jag kan vara med på presentationen imorgon. 
 
UPDATE: 
Var hos läkaren och gjorde lite tester, och eftersom jag hade för hög sänka och feber fick jag en remiss till röntgen. De hittade ingenting synligt i mina lungor men eftersom jag hade högre sänka än normalt ville läkaren att jag kommer in imorgon igen för att ta nya prover. Tills dess fick jag strikta besked att gå hem och lägga mig. Har nyss vaknat upp efter en hostmedicinkoma och ska försöka ta mig igenom dagen utan att hosta upp mina inälvor. Så, hur mår ni? 
 
Fuck you, hosta-feber-halsont. 
 




Grekland part two.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Precis som alltid när man är på semester lyckades vi proppa i oss mat i gigantiska mängder i Grekland. Eftersom hotellet låg lite utanför en stad så hade vi halvpension, d.v.s. frukost och middag på hotellet. Det var riktigt bra, speciellt bufféerna som var proppfyllda med diverse godsaker. Ibland, när vi ville komma bort från solen lite och bara mysa på rummet, beställde vi roomservice. Och den näst sista kvällen var vi på Noble Gourmet, restaurangen som enligt egen utsago har Rhodos bästa kock. Det var väldigt fancy och tillgjord, kanske inte riktigt vad jag gillar egentligen, men det var ändå kul att testa på - hälften av det man stoppade i munnen visste man inte vad det var! Här kommer ett litet axplock av bilder på maten vi åt: 
 
 




Berghs-update och vinkväll

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Det är tisdagkväll och jag sitter hemma med feber och den mest irriterande hosta jag haft i mitt liv. Rätt olägligt med tanke på att det är min första vecka på Berghs och jag hade velat vara på topp snarare än nerbäddad i en säng. 
 
De två första dagarna har gått bra. Igår var det introduktionsföreläsningar och möte med klassen. Har riktigt trevliga och roliga klasskamrater, tror det kan bli väldigt bra. Idag hade vi fler föreläsningar och sen fick vi den uppgift vi ska ägna hela första vecka åt. Tillsammans med ett team av 7 personer från olika klasser är vår uppgift att komma på en ny religion, mer specifikt en Google-religion, definiera och marknadsföra den. Flummigt? Ja lite, men väldigt kul. Vi hade ett möte idag och ska sen ses imorgon för att jobba på det hela dagen. Hoppas på att vi kommer fram till något bra. 
 
Nu ska jag försöka få i mig lite mackor med honung på, tror det är det enda min kropp klarar just nu. Igår däremot mådde jag bättre och vi hade en så himla mysig kväll med kantarelltoast, ost, vin och choklad: 
 
 
 




Grekland part one.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Har typ en miljard bilder från Grekland så jag tänkte jag tar några i taget. Först: bilder från vårt fina hotellrum. Det var fräscht, modernt inrett och med vacker utsikt över poolområde och hav. Varje dag fick vi lite tallrikar med mat complimentary från hotellets personal. Alltid kul när folk ger det lilla extra! 
 




Brev från systern

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Ringde upp min syster från London på Sype för att prata lite. Slutade med-- som vanligt-- att jag sitter och gör om hennes blogg medan hon käkar godis i soffan och kollar på. Grymtar lite då och då när något inte ser ut som hon vill. 
 
(Inte för att jag ändrar mig efter det. Det är jag som kan koderna. Hon tillför inget.)
 
(Innehållet kanske.)
 
Det gör i och för sig inte så mycket, för jag tycker om att prata med min syster. Även om hon bara beodrar mig om vad jag ska göra. 
 
Puss / Louise




Första skoldagen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Vaknade upp redan klockan sex imorse. Lite på grund av hostan jag inte verkar få någon bukt på, men också för att jag nu om bara en timme ska infinna mig på Berghs School of Communication för min första skoldag. Herrejisses! Jag vet inte vad jag har att vänta mig och lite nervös är jag, men det ska bli helt otroligt roligt. Wish me luck, berättar mer senare! 




HEMMA!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
8 kommentarer
Hej säger en helt nyinflyttad Stockholmsbo. Direkt när vi kom hem i eftermiddags hyrde vi en flyttbil och körde vårt lass några gator bort till vår nya lägenhet. Alltså, den är helt fanastisk. Vi går från att trängas i en liten, liten etta till att ha en lägenhet där man måste skriva varandras namn högt för att höra varandra i olika ändar av lägenheten. Allt är lite stökigt så kan inte visa så mycket, men jag tog en bild nyss på badrummet. Tog en fantastiskt välbehövd dusch där nyss. Förstår ni hur sjukt det är att min dusch är som ett helt rum? Bara duschen! 
 
 
 




Update från Grekland

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Hej hej hej, vi har det helt underbart här på Rhodos. Bor på ett fantastiskt fint hotell, i stort hotellrum/lägenhet med utsikt över havet. Vi har internet på rummet men det är genom kabel så bara en av oss kan använda det i taget, och eftersom Martin måste jobba några timmar om dagen är det han som har förtur. Och jag orkar inte riktigt gå ner i loungen för att sitta på en dator när solen strålar utanför. Så jag får lägga upp bilder sen när jag kommer hem istället. Ville bara meddela att vi har det jävligt nice. Ciao!
 
Utsikt från balkongen
 




Ciao bellas.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
NU DRAR VI TILL GREKLAND! 
Ser fram emot en vecka av sol, värme, hotellfrukostar, god mat, gott vin, havsbad, drinkar - listan kan göras lång. Får se hur internet funkar på hotellet, annars hörs vi efteråt! 
 




LÄGENHET!!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
 
Kontraket påskrivet, inflyttningsdatum satt, nycklar hämtade. ÄNTLIGEN HAR VI FÅTT EN LÄGENHET I STOCKHOLM! Inte för att vi behövde leta speciellt länge; den första vi gick på visning på blev vi totalt kära i båda två. Och tro mig, den är fantastisk. 
 
105 kvadratmeter, loftlägenhet, 3 rum och kök, badrum med inbyggt duschrum, balkong med infravärme, öppen spis, precis vid Karlaplan på Östermalm.
 
Hur sjutton kan man ha sån tur? Det är nästan så att man vill komma hem från Grekland så snart som möjligt så att vi kan flytta in på söndag (men bara nästan). 




Middag med pappa

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag var sista dagen på jobbet för sommaren och det firades genom att pappa bjöd mig på middag. Vi gick till Sillen & Makrillen (måste sägas på ordentlig skånska, med betoning på illen) och det verkligen så himla mysigt. Fick ett bord längst ut vid havet och kunde sitta och titta på solnedgången medan vi åt och pratade. Riktigt bra mat också, vi delade på en toast Skagen och fjällröding. Till efterätt mjölkchokladpannacotta med hallonsorbet. Perfekt avslutning på min sommar i Skåne. Imorgon åker jag till Stockholm och sen vidare till Grekland. 
 




Piggelin

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Köpte ett pärongrönt linne häromdagen. Ser inte mycket ut för världen hängande på en galge, men det är verkligen fint på med lite volanger och spaghettiband. 299:-, H&M.




Burgerholic

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Okej, jag måste tipsa om en blogg jag hittade nu när jag stod och slösurfade på jobbet (det är okej ibland, om det inte är något folk): Death By Burgers. Som ni vet har jag en stor kärlek för hamburgare och tycker det är oerhört roligt att testa dem på olika ställen. Speciellt i New York har jag gjort det till ett mission att hitta den bästa hamburgaren (Shake Shack utan tvekan, men Bus Stops kommer inte långt efter). Anyways, har hittat en svensk blogg som helt och håller handlar om hamburgare. Kan det bli mer underbart? Nu måste jag bara prova Flippin' Burgers när jag är i Stockholm nästa gång, det ska tydligen vara helt fantastiskt. Åh, varför finns det inte bra hamburgerställen i Helsingborg när man behöver det som mest?
 
Bild: Flippin' Burgers från Death By Burger




Denim

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Den här gamla trasan som jag köpte för flera år sedan har blivit en av mina favoriter i sommar. Så himla enkel och bekväm men samtidigt fin. Lite otippat från Vila




After work

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Hade en supermysig AW med mina fina kollegor på jobbet igår. Först tänkte vi gå ut och käka på en restaurang men insåg att vi hellre ville njuta lite av det fina vädret, så vi gick ner till Gröningen med nyinköpt pizza, vin och snacks. Gröningen och strandbryggorna är den bästa delen av Helsingborg tycker jag, så himla fint de har gjort där de senaste åren. 
 




Familiar jewelry

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Såg att höstkampanjen för Oscar de la Renta Fall 2012 har kommit ut. Tycker den är himla fin faktiskt. Enkel men tilldragande. Smart drag att ta in Candice Swanepoel som ger varumärket en lite yngre approach. 

Och kan ni tänka er, att exakt dom smyckerna modellerna har på sig i kampanjen (samples som man använder endast till fotografering), har jag stått och sorterat/flyttat på/sprungit fram och tillbaka med flertalet gånger under våren på ODLR? Kul tanke ändå.