Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

20

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Min födelsedag var wonderful. Efter att Martin och hans familj kommit och sjungit för mig och jag fått frukost på sängen åkte jag till Helsingborg. Mötte upp Johanna, gick på Systembolaget (WOHO!!), åkte till Maxi o handlade inför kvällen och sen hem för att påbörja evighetsprojektet; att välja kläder för kvällen. Köpte en kjol från H&M dagarna innan men ångrade mig när jag inte hittade någonting som passade och tog min Topshopklänning.

Sen kom söta Jasmine hem till mig, träffade min vovve och åt mackor, och sen åkte vi till Johanna för kvällens Sofie-och-Johanna-fyller-år-fest. Mina gulliga vänner från Båstad kom och jag hade jätteroligt. Fick en massa vinflaskor så nu behöver jag inte köpa egen alkohol på ett tag - lite ironiskt nu när jag faktiskt får göra det själv. Efter förfesten stack vi till Bakom och kvällen avslutades på McDonalds med Paui och Frida.

Dagen efter firade jag födelsedag med familjen, fick bl. a. ett par crazy (!!!!!) skor av mamma och pappa som mamma valt ut och tyckte var "jättefräcka" men som jag bara var tvungen att byta. Köpte ett par sexyassshoes istället som jag är very pleased med. Perfekt avslutning på en perfekt helg alltså.

Tack alla för att ni gjorde min födelsedag så himla bra! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback