Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tandblekningsdaxxxx

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
När jag fixade mina tänder förrförra året (sjuuukt att det var så längesen) var jag tvungen att bleka dem innan de kunde sätta in porslinständerna. Nu tycker jag att blekningen har börjat blekna -HEHE- en aning så de närmsta dagarna ska jag refresha lite. Har fortfarande kvar blekningsgel och eftersom det legat i kylskåpet håller det ett bra tag.

Gelet jag använder heter Opalescence. Fråga mig inte om det är bra jämfört med andra saker, för jag har ingen aning, men det är det jag fick av min tandläkare. Till detta gjorde man en figursydd bettskena åt mig som man sprutar gelet på innan användning. Eftersom jag nu har nya framtänder har jag fått klippa upp plasten längst fram i överkäken. Det gör iofs ingenting för man kan inte bleka porslin ändå.


Jag i mina fina bettskenor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback