Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

RUBRIK (bra va, Lollo!)

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

Kom nyss hem från en mysig kväll med Johanna och Sanne på Bara Vara. Några av de andra tjejerna skulle ut men vi bestämde oss för att bara dricka en kopp te och ta det lugnt. Jag och Johanna delade på en, för priset minimal, efterrätt bestående av flädersorbet och chokladmousse. Sött men gott. Jag måste lära mig att ta mer foton. Är verkligen skitdålig på det. Tror det är för att jag hatar min kamera lite - den är inte lika bra som Johannas.

För övrigt har ovan nämnda fått mig intresserad av att lära mig hitta grejer på eBay. Hon har alltid på sig nåt fint smycke eller klädesplagg och när man frågar får man svaret "Den är från bla bla bla.. genom eBay". Så nu ska jag också bli en fyndare. Johanna, du får lära mig om jag inte fattar.

Det regnar mot mitt sovrumsfönster :(

Godnatt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback