Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Pizzasuxxes

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Förra inlägget ska fungera mest som en önskelista åt mamma, så förlåt för hur oorganiserat det ser ut. Hur får man bilder att lägga sig bredvid varandra?

Pizzan blev jättegod, precis så bra det kan bli utan kolhydrater. Även om "brödet" var en aning gummiaktigt i konsistensen smakade det riktigt bra med fetaost, pesto och skinka på. La på lite bearnaise också (inte hemmagjord) och det påminde mig om Dominos-pizzorna jag brukade äta i Skottland med den svenska bearnaisesåsen mamma och pappa tog med sig när de hälsade på.

Det är snöstorm förresten. Att ta sig till ICA var inte speciellt lätt kan jag tala om. Fick pisksnärtar av snö i ansiktet hela tiden av att ta sig fram i motvind. Tog typ en timme längre att gå hem än vanligt. Plus att jag hade mina stövlar med klack som är sjukt hala, så jag snubblade vart tredje steg jag tog. Fick hålla mig i Martin som hade aningen stadigare skor.

GODNATT


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback