Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Rip-off!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Är lite arg just nu. Jag var hos ortopedspecialisten nyss för att kolla what's up med mina knän. Det första jag fick göra när jag kom dit var att betala 300 kronor. Vilket var ok, för det hade jag räknat med. Det som gör mig sur är att jag fick prata med doktorn i bokstavligen 3 minuter. Han kom in, ställde några frågor i rapidfart, avbröt innan jag riktigt hann svara, kollade mina knän, sa "Det är nog bra lite tight i ledbanden" och så var det färdigt. När jag frågade om det skulle gå över sa han "Jaa, det borde det. Annars får du komma hit igen". Men herregud, det var liksom därför jag kom dit från första början! Kändes som han sket fullständigt i mig och bara ville ha det överstökat snabbt. Irriterande. Får hoppas han har rätt om att det går över i alla fall.

Nu ska jag köra till Båstad med pappa. Jag är en riktig körare nuförtiden. Kör överallt. Tjingtjong.


Har på mig den superduperpoulära baseball-jackan från Gina Tricot. Den är min systers, tror inte jag hade köpt en själv eftersom varenda människa i hela stan kommer springa omkring i likadan. Men snygg är den!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback