Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

SKONA MIG !!!!!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Vet ni vad jag tycker är tråkigt?

House/techno/electrowhateverdetheter-musik! Åh döör av den här musikstilen som spelas på varenda jävla klubb man kommer till. Värst är det på de ställen som inte ens varierar med bra musik utan kör detta non-stop hela kvällen - och alla låtar är helt sånglösa! Jag vet att jag är typ en på miljonen som tycker så, men för mig är den här musiktypen helt odansvänlig. Åtminstone den sorterns dans jag vill dansa. Det enda man kan göra är att hoppa upp och ner och möjligen veva på armarna och skrika lite. Visst visst, jag kan förstå att man kan få en mäktig känsla av vissa låtar och bla bla, men det går ändå inte upp mot bra klubbmusik.

Bra klubbmusik för mig är hiphop/rnb/pop. Musik man kan relatera till, som man kan känna sig lite sexig och levande med. Jag vill ha lite shake-that-booty-drop-it-low-kind of music. Det gör mig glad. Tänk R Kelly - Snake eller Lady Gaga & Beyonce - Telephone. Eller Chris Brown - I can transform ya. Till och med David Guetta funkar; nya låten med Kid Cudi gillar jag. Men låt mig slippa allt meningslöst elektrodunk tack. Det ger mig bara huvudvärk.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback