Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Med rinnande tårar

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Åh, nu har jag suttit och bölat till American Idol i en halvtimme. Två personer som jag inte ens gillade så speciellt mycket åkte ut, men jag kan inte hjälpa bli att gråta när det blir känslosamt. Jag gråter till ALLT. Matlagningsprogram, nyheterna, humorprogram - vad det än är.

Nu ska jag jobba. Skulle egentligen passa Josef i Båstad idag men blev inringd för Therese är sjuk. Först - laga tonfiskröra. Idag på jobbet fyller Max år och då har han säkert med sig nån tårtbit eller något. Och det får jag inte äta under några omständigheter, så jag ska nog köpa med mig lite mörk choklad som jag kan äta istället. Den här veckan är min kropp helig.



Karin

Jag är också en riktig crybaby!

2010-04-17, 11:38:41
Hemsida: http://karinbylund.blogg.se/
Anniken Cecilie

Hei, jeg ser du skal gå på LCF! Hvilken linje? Jeg starter til høsten, har kommet inn på Fashion Management! Hyggelig å bli litt kjent med de man skal gå med!

2010-04-18, 06:55:12
Hemsida: http://www.annikencecilie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback