Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sjuk fortfarande

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag är jag tyvärr en aning sjukare. Har stört jobbigt lock för ena örat och ännu mer ont i halsen än igår. Huvudet känns helt tungt och jag tror mitt ansikte har svullnat upp. Ingen bra dag alltså. Alltid när jag har lock för öronen känns det som att jag inte riktigt kan tänka klart, som att hjärnan blivit inkapslad. Kommer ihåg en gång när jag skulle göra ett prov och hade lock för öronen - kunde inte koncentrera mig alls.

Nej så idag blir det att ligga hemma (hos Martin). Kolla på TV, dricka te, vila, kräva massage och omhändertagande. Hade sån skaparlust igår, satt hela kvällen och kollade på kläder på Net-a-porter att göra kollage med (min nya grej är kollage i Gimp, I löv it) men idag har jag tappat allt det p.g.a. dumma förkylningen. Ska göra ett tappert försök men det känns som att det kommer bli rätt halvdant.

Kanske skriver lite mer senare. Godmorgn!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback