Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

MALLORCA!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jaha. Då sitter man i Alcudia på Mallorca på världens finaste hotell. Har spenderat hela dagen i solen och ska snart vila för att sen ut och äta på en restaurang vi såg vid stranden innan. Är här med Martinos och vi har supermysigt. Resan bokade vi i måndags eftermiddag då vi såg att det var sjuuukt billigt att åka hit (typ 1200 per person / vecka) och på tisdag morgon åkte vi. Var lite oroliga över hur vi skulle bo eftersom vi åkte ospecifierat men vi hade tur och har hamnat på ett rikigt fint hotell 100 meter från stranden. Vårt hotellrum har balkong och eget sovrum, storbildstv och ett fräscht kök. Utanför fönstret ligger den stora poolen och baren. Finns även tennisbanor, fotbollsplan, minigolf, lekpalats för barn och en privat 18+-pool med balinesiska strandsängar där man kan ligga och ta det lugnt med sin pojk/flickvän.

Jag är väldigt glad. Nu hinner jag inte skriva mer för vi ska ut och handla lite inför ikväll. Bjuder på en liten bild sålänge. Kommer antagligen inte skriva så mycket mer under resan då vi bara har internet i receptionen men vi har det iaf JÄTTEBRAAAAA!!!


Utsikt från vår balkong

Paulina

Ohhh detta är ni värda! Gud vad roligt att ni åkte. Njut så hörs vi när ni är hemma. Hälsa Martin! Besooos guapa

2010-04-28, 16:54:23
Hemsida: http://metrobloggen.se/paulinaonsmark

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback