Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tusen följare.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Woho! Mitt lilla hobbyprojekt @burgerland på Instagram har nu fått över 1000 följare. Inte helt illa tycker jag med tanke på att vi startade för några veckor sen bara som en rolig grej. Det roliga är att folk blir så förvånade när de får höra att det är en tjej som står bakom kontot – verkar som att folk har en bild av hamburgerälskare som glada, eventuellt lite överviktiga, män i 30-årsåldern. 
 

Camilla Andersson

Men vad roligt, jag följer ju dig där! haha. Hade ingen aning om den här bloggen förrän jag såg länken i Michaela Fornis senaste blogginlägg.

Känner att detta är min nya favoritblogg! så himla mycket matinspiration!

Svar: Haha wie, heja dig som följer Burgerland. Har inte varit några burgare på ganska länge, får nog se till att äta en i veckan och uppdatera. Åh, såg precis att Michaela blev inspirerad av mitt laxrecept - vad roligt och tack för upplysningen! Vad glad jag blir att du tycker om min blogg, hoppas att kunna uppfylla dina förväntningar även i fortsättningen. Stor kram /Sofie
Sofie Lundberg

2014-07-01, 15:14:54
Hemsida: http://camillalola.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback