Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Obligatoriska helgburgaren

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Som vanligt blev lördagen en burgardag och den här gången provade vi ett helt nyöppnat ställe, Phil's Burger på Kungsholmen. De öppnade för några dagar sedan men verkar inte ha gjort någon slags marknadsföring så jag hittade dem av en slump via @burgerland. Tyckte det lät som en kul idé att testa såhär i början för att se om det är något att komma tillbaka till. 

Och det var det definitivt! Den lilla restaurangen är avslappnat men fint inredd med en lucka in till köket så att man kan se kockarna stå och jobba. Jag beställde en double cheese på totalt 220 gram kött. Något i största laget för mig som alltid beställer en enkelburgare men den slank ner och smakade dessutom riktigt bra. Saftigt kött, gott brioche-liknande bröd och perfekt smält ost med krispig sallad och någon slags hamburgerdressing. Bra pommes till och fint upplagt i pappersbehållare. Det enda som hade lite att önska var coleslawen som mest smakade kål och lök. 
 
Måste nog säga att om Phil's Burger kan hålla den här kvaliteten även när de blir lite mer populära (vilket jag gissar kommer ske ganska snart) så kan det bli ett av de bästa hamburgerhaken i Stockholm. Kommer definitivt komma tillbaka! 
 

Johanna

men herregud så gott!!

2014-05-04, 18:01:54
Hemsida: http://tigermysig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback