Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ett avlägset liv i New York

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Gjorde en liten arkivsökning innan till den första tiden när jag bodde i New York. Gud vad roligt det är att kolla på och återuppleva sådant man gjorde för några år sedan. Det är så mycket som jag har glömt bort, är glad att jag den här bloggen att komma tillbaka till. 
Här är några saker som var mitt liv för några år sedan: 
 
Jag hade mina första dagar i skolan och satt och analyserade alla mina klasskompisar i den nya skolan. 
 
 
Jag var mörkhårig och köpte ett par skor som jag aldrig skulle komma att använda. Inte ens när jag skrev det här inlägget. Tur var väl det för de var ju rätt så himla fula. 
 
Jag var veckans blogg på blogg.se.  
 
 
Jag hade så himla mysigt med mina rummisar och kompisar <3 Det kan jag verkligen sakna så himla mycket, hur man alltid hade någon att hänga med för att man bodde tillsammans och alltid kunde hitta på roliga saker. 
 
Jag åt hur mycket artichoke-pizza som helst. Minst en gång i veckan brukade vi äta den hemma, tills Karin en gång mådde så illa att hon kräktes och då var jag inte heller så sugen längre. 
 
 
Jag jobbade på Oscar de la Renta och tyckte att det väldigt spännande. 
 
 
Jag tog mitt amerikanska körkort. Detta var alltså långt innan jag tog mitt svenska och jag var så himla, himla stolt. Fact: förutom min uppkörning körde jag inte en enda gång i USA.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback