Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Juicedetox

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Idag fick jag en rolig leverans till jobbet: 8 st juicer från Kallpressen. Imorgon startar min första endagsdetox och jag börjar redan bli nervös över om jag ens kommer klara av det. Jag som är beroende av varm mat varje dag ska klara mig en hel dag med juicer. Förbereder mig på dåligt humör, huvudvärk och kroppen i svält-mode. 

Även om jag tidigare varit något skeptisk till alla himla trendiga juicedieter så är Kallpressen det bästa alternativet jag stött på och därför blev jag sugen på att prova. Som man förstår på namnet kallpressas alla juicer vilket innebär att alla enzymer och vitaminer stannar kvar. Helt opastöriserat och fullsprängt med grönsaker, det kan ju inte vara fel. Dessutom låter man magen och tarmarna vila i en hel dag och det måste vara positivt. 
 
Så vi får väl se hur det går imorgon. Ska bli intressant att se hur min hamburgervana kropp reagerar på att inte få någon fast föda på en hel dag. Wish me luck! 
 

Lillie

Wow, det låter lite spännande. Lycka till och uppdatera gärna med hur det går under dagen :)

2014-05-06, 21:27:36
Daniella 🌙

spännande!

2014-05-06, 22:36:30
Hemsida: http://vapenbroder.blogg.se/
B E T T Y

Väntar med spänning!

2014-05-06, 23:42:37
Hemsida: http://bettyjohansson.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback