Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Jobba med mig.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Nu söker vi folk på min arbetsplats och jag tänkte att jag kunde annonsera det även här, ifall att det råkar vara så att ni känner någon som känner någon... eller själva är intresserade av att jobba med magasin? Det är himla, himla roligt måste jag säga så är ni sugna är det bara att höra av er! 
 
 

Amanda

Låter helt fantastiskt och jättespännande!! När är senast ansökningsdag?

2014-05-15, 19:09:14
Citroncest - matblogg från Italien

Hej Sofie,

Jag är superintresserad av att söka. Jag var inne på er hemsida, men kunde inte hitta annonserna. Har du möjlighet att länka dem till mig i ett mail? Mvh Louise

Svar: Halloj! Vad roligt :D
Alltså vi har nog inte lagt upp annonserna på hemsidan, vilket ju i sig är lite konstigt. Ska se om jag kan ordna det imorgon på jobbet, annars är det bara att maila till [email protected] och säga att du är intresserad, berätta lite om vem du är och vad du har gjort, så får du säkert lite mer detaljer. Lycka till :)
Sofie Lundberg

2014-05-20, 17:14:14
Hemsida: http://citroncest.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback