Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hamburgervalborg, vad annars?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Det kalla vädret till trots (hur kan det snöa den första maj?!) så firade vi igår Valborg med en liten smak av sommar. Vi var bjudna på grillvkäll hos Soheil och Frida och de hade köpt alla möjliga sorters godsaker i form av högrev att göra hamburgare av, en helt häpandsväckande god entrecote och tre olika sorts korvar – allt från Köttbaren. Jag fick hamburgerduty och rullade 12 stycken patties som vi sen grillade med lite salt och peppar, supergott. Vi fick också helt fantastiskt goda jordgubbsmilkshakes till, gjorda på Häagen Dazs-glass, ekologiskt vaniljsocker, mjölk och färska jordgubbar. Efter maten spelade vi Mario Kart-turnering på Nintento 64. Gick sådär för mig men det var kul ändå. 
 

Daniella 🌙

jag känner mig nästan tvungen att äta en hamburgare efter att ha börjat följa din blogg. Innan var det något av det värsta jag vet (donkens fel). Har du något ställe i GBG som du rekommenderar?

Svar: Haha, do it! Finns burgare som är tusen gånger bättre än McDonalds. I Göteborg har jag ätit på Burgerson som jag tyckte var bra :)
Sofie Lundberg

2014-05-01, 11:21:33
Hemsida: http://vapenbroder.blogg.se/
Sophie

Låter som en härlig dag!

2014-05-01, 12:24:33
jonna

åh, så gott. :) Man ska inte läsa din blogg och vara hungrig. Nu är jag så sugen på allt!

2014-05-06, 11:31:41
Hemsida: http://jonnaalm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback