Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En värld av smörgåsar

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Som några av er kanske har märkt har jag en kärlek till Jonas Cramby och hans sätt att laga mat. Har köpt alla hans böcker så det var självklart att jag skulle köpa den senaste: Mackor – 100 klassiska sandwichar från reuben till po'boy. Att göra en riktigt bra smörgås slår det mesta (en hamburgare är ju t ex bara en sorts smörgås) och här finns en mängd bra recept, allt från hur man bakar det perfekta bröder till hur man gör sin egen pastrami och smältost. Härliga bilder som gör en riktigt hungrig också. 
 
En po'boy är en macka som jag velat prova hur länge som helst men aldrig fått möjlighet att göra. Känns som att man får åka ner till amerikanska södern för att få the real deal – eller så gör man en själv. 
 
 Jag hann flytta ifrån New York innan lobster roll-hysterin bröt ut så det är jag också riktigt sugen på att prova. 
 
Min nya favorit: pork buns <3 Grymma på Miss Voon men säkert ännu bättre hemmagjorda

Daniella 🌙

men hjälp vad fantastiskt ❤︎

2014-05-08, 21:30:32
Hemsida: http://vapenbroder.blogg.se/
Lillie

Åh wow jag har alltid viljat prova Lobster Roll! Använder du Pinterest? Det finns massa fina bilder och recept på det där :D

2014-05-08, 21:38:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback