Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Delikat yoghurt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
 
Minns ni yoghurten som hette Delikatessyoghurt? Den kanske fortfarande finns kvar förresten men jag har starka barndomsminnen av denna enportionsförpackade yoghurt som smakade helt fantastiskt gott av vanilj. Den var ganska dyr i styckpris så vi hade bara den hemma ibland men det smakade typ som godis. 

Hur som helst, jag gjorde en yoghurtblandning igår som smakade EXAKT som Delikatessyoghurt. Bara det att den är utan socker och med äkta vanilj, så säkert hundra gånger bättre än originalversionen. Såhär enkelt är det: 
 
Grekisk yoghurt
Äkta ekologiskt vaniljpulver 
Stevia 
 
Ta lite av vaniljpulvret och stevian och häll över så mycket yoghurt som du vill äta. Blanda noga. Smaka av och tillsätt mer av ingredienserna om det behövs. Ät tillsammans med yoghurt och bär, eller på pannkakor som jag gjorde. 

Daniella 🌙

Åhhh, ska testas direkt till frukost.

2014-05-19, 02:52:12
Hemsida: http://vapenbroder.blogg.se/
Felicia

Nej men jag dör!!!! Detta måste jag ju prova, älskade den yoghurten!! Och nej den finns inte längre, de tog bort den ur sortimentet och ersatte den med "dröm-yoghurt", ja jag gjorde grundlig undersökning av detta då jag var väldigt upprörd haha, så tack! ;)

Svar: Haha vad bra att du gjort din research :D men då vet du hur du kan göra den själv hemma nästa gång :)
Sofie Lundberg

2014-05-19, 05:44:08
Hemsida: http://feliciaskoglund.tumblr.com
Rebecca

OHH vad gott!

2014-05-19, 07:06:08
Hemsida: http://rebeccacecilia.blogg.se
Julia

Goda nyheter! Den finns kvar! Fast numera på hink, liknande turkisk och grekisk yoghurt. Det är Lindahls som gör den! :)

du har nog för övrigt den bästa bloggen bland de jag läser, du skriver jordnära och har grymma recept :) keep it up!

Svar: Ah, det är därför jag inte hittat den :) Då vet jag, även om min yoghurt faktiskt var både billigare och nyttigare :D
GUD VAD DU ÄR GULLIG! Blev jätteglad av din kommentar, tack så himla himla mycket <3 <3 <3 Ska försöka att inte göra dig besviken!
Sofie Lundberg

2014-05-19, 21:48:25
Hemsida: http://jmcl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback