Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Cajsa Warg

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Var och fikade med Emilia idag på St Eriksplan och innan jag åkte hem gick vi till Cajsa Warg för att handa lite mat. Jag har ju en svaghet för fina matbutiker och den här är bara helt underbar. Älskar frukt- och grönsaksavdelningen som är fylld med hur mycket ekologiska godsaker som helst. Dock blev jag inte helt imponerad av köttutbudet, tyckte att det inte fanns så jättemycket i jämförelse med t ex Eat Ekoaffären som har lite allt möjligt att välja på. Well well, om jag någon gång flyttar till Vasastan så vet jag vart jag kommer vara stammis.  

I övrigt har jag spenderat dagen med att städa lägenheten och tvätta kläder. En typisk söndag alltså. Snart tänkte jag försöka mig på att göra friterad kyckling, får se hur det blir. 

Jenny

ÄLSKAR Ekoshopping! Har bara varit på Eat, och ännu inte Cajsa Warg.. Får bli nästa gång!

2014-05-12, 08:16:05
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se
Amanda

Tips: Banka ut kycklingen så den blir tunn och fin - lättare att laga då också. Eller skär den i tunna skivor om du inte har tillgång till att banka ut den. När man panerar kyckling blir det oftast godare när den är tunn!

2014-05-12, 13:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback