Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Busy days.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Guten abend kära ni! Tillbaka från Göteborg och just nu är mitt liv helt späckat av jobbgrejer. Känns knappt som att jag befinner mig på kontoret över huvud taget utan bara springer omkring och intervjuar, går på möten etc. Det gör inte så mycket dock, för det är himla kul. Idag gjorde jag en intervju med NK Saluhall för en grej. Att sitta och prata mat med ett gäng expeter är ju knappast jobbigt som ni kan förstå.

Nu ska jag snart iväg på Grit Cardio på SATS Stureplan. Tänkte försöka hålla igång träningen ordentligt den här veckan och inte skena iväg med allt som förra veckan. Vet ju att jag mår som bäst av det!
 
Och hehe, ser lite ut som en zombie på bilden nedan (varför har ingen någonsin lärt mig att posa??!) men har på mig min nya favoritsommarklänning från Zara. Åh, sommar <3 <3 <3 <3 <3 
 

Johanna

åh vilken fin klänning!

2014-05-21, 17:21:12
Hemsida: http://tigermysig.blogg.se
Robex Lundgren

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

2014-05-21, 20:36:32
Hemsida: http://ghgumman.blogg.se/
Jenny

Jag ÄLSKAR NK saluhall! Jag brukar gå runt där och botanisera hur länge som helst. När jag bodde i Sthlm var det mitt fredagsnöje efter jobbet. Att gå runt där och shoppa ihop en fredagsmiddag. Mums! :)

2014-05-30, 11:43:45
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback