Week of salads
Det har varit en bra helg med besök från Martins familj och en födelsedagsbrunch ute i Danderyd. Men bra helger innebär sällan lika bra matval och jag har nog ätit mer den här helgen än jag gjort på hela månaden innan.
Den här veckan kommer vi därför att köra en "salladsvecka" här hemma. Varje dag kommer jag göra en ny sallad, med fokus på grönt och nyttigt kött/fisk/kyckling. Ska faktiskt bli himla roligt att se om jag har någon fantasi när det gäller sallader, det brukar bli typ samma sak varje gång. Förutom sallader kommer det kanske bli en och annan soppa också.
Den här veckan kommer vi därför att köra en "salladsvecka" här hemma. Varje dag kommer jag göra en ny sallad, med fokus på grönt och nyttigt kött/fisk/kyckling. Ska faktiskt bli himla roligt att se om jag har någon fantasi när det gäller sallader, det brukar bli typ samma sak varje gång. Förutom sallader kommer det kanske bli en och annan soppa också.

linellas
herregud så gott det ser ut
Sara
Alltså sallader kan ju bli så himla goda!
Sara
Alltså sallader kan ju bli så himla goda!
Sofia
Åh, ser go ut :-D
Citroncest - matblogg från Italien
Sallad är ju så mycket mer än bara blad, tomat och gurka. Passar perfekt nu när vårprimörerna börjar dyka upp. I helgen stekte jag sparris och hade i min sallad tillsammans med lax, fetaost, valnötter och ett stekt ägg. SÅ GOTT! :) Ett tips!
Jenny
Ser fram emot din salladsvecka då jag själv har brist på fantasi när det gäller hemmagjorda sallader.
Trackback