Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Testar nya produkter i Max Burger Lab.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
Så, idag gjorde jag den där saken som jag berättade om som var lite hemlig. Nu är det inte hemligt längre och jag kan berätta att jag blev inbjuden att testa Max Hamburgares nya produkter i deras produktkök. Det var jag och ett par andra matbloggare som tillsammans med VD:n, chefskocken och andra medarbetare samlades för att testa Max hamburgares nya produkt: Crispy Fries
 
Crispy Fries är deras nya pommes frites som kommer att ersätta den vanliga helt och hållet från den 1 april. I hela sju (!!) år har de hållt på att inspireras, testa och utforska hur man kommer fram till de bästa pommes fritsen och detta blev resultatet. Jag måste säga att det blev riktigt lyckat! De är tunna, har skalen kvar och håller sig krispiga även när de blivit kalla. Inte helt självklart verkar det som. 
 
Dessutom fick jag provsmaka deras nya hamburgare som kommer i butik i april, Grand DeLux Chili n'Cheese. En hamburgare med ost, dressing, smältost och jalapenos. Precis i min smak även om den var väldigt mäktig så jag bara orkade ungefär hälften. Som avslut fick vi alla en liten goodiebag med presentkort och produkter. 
 
Hur som helst, det var superkul att bli inbjuden till detta och hoppas att jag får möjlighet att gå på flera test i framtiden. 
 

JUNITJEJ

Mums, vad det ser gott ut!

2014-03-28, 18:00:28
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Johanna

Det verkade ju jätte kul! Ser också väldigt gott ut ;)

2014-03-28, 18:59:39
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se
Louise

Ser otroligt gott ut!

2014-03-28, 20:16:09
Hemsida: http://vitmossa.blogg.se
m

Mömsigt! Hur goa va inte crispy Friesen?! snart premiär!

2014-03-28, 21:21:06
Hemsida: http://mikkaelo.blogg.se
Malin Jonsson

Åh så hungrig man blir! :D Haha

2014-03-29, 01:28:52
Hemsida: http://tjugosjundeoktober.blogg.se/
Jenny

Vad spännande och roligt! jag undrar ju såklart VAD det är som göt att de blir krispiga (även när de blivit kalla). Du lever ju också ekologiskt, var det tillsatser eller en speciellt tillvägagångsteknik? I alla fall, mycket spännande!

Svar: Ja alltså som jag förstod det så handlar det om hur pommes friten friteras. Dessutom är de gjorda med skalet på samt att de är mycket tunnare än deras tidigare pommes frites, vilket också bidrar till krispigheten. Men jag förstår din fråga och jag utesluter inte att det även kanske ligger någon slags tillsats bakom. Hoppas inte dock! :)
Sofie Lundberg

2014-03-31, 10:32:42
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback