Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Skönhetsjunkie

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Ja men ungefär som ovan känner jag mig just nu, disfigured och eländig, men ska ändå försöka ta mig till jobbet idag. Hatar att vara hemma och sjuk och känna mig värdelös. 

Men det var inte det jag skulle prata om nu. Satt och reflekterade igår över hur mycket mer intresserad av skönhetsprodukter jag har blivit. Förr kunde jag inte bry mig mindre om smink och hudvård och allt sånt där, men nu plötsligt lägger jag en hel del pengar på det varje månad. Kanske beror det på att jag jobbar på modemagasin och sitter bredvid en skönhetsredaktör på jobbet som ger mig en massa bra tips, eller är det någon konstig slags åldersnoja. Hur som helst, jag tycket det är roligt! 

Mina tre senaste inköp: 
1. Diorshow Iconic Mascara från Dior 
2. Touche Éclat från YSL
3. Nude Natural Glow Powder från Dior   
 
Så bra att jag kan recensera är jag inte ännu mer än att jag kan säga att jag är väldigt nöjd. Älskar allt som känns lite lyxigt. Guld och silver, mmm vad man kan bli förförd av glittrande förpackningar. 
 

Martina

Menar du måndag (som du skrev) eller månad? Och om du menar måndag, varför just måndagar? Haha :-)

Svar: Haha oops! Månad menar jag såklart :D Tack för att du såg det, hade ju varit väldigt lustigt om jag hade som rutin att shoppa skönhetsprodukter varje måndag.
Sofie Lundberg

2014-03-13, 07:33:54
Hemsida: http://martinasmat.webblogg.se
Anonym

Hej!
Tack förresten för en jättebra blogg!
Bli väldigt glad och inspirerad av dig och din blogg.
Tack vare dig ser jag nu faktiskt över mina mat inköp. Då man har två grabbar vill man ju gärna variera kosten lite. Och istället för att köpa MYCKET och dålig kvalité, så köper jag mindre och bra kvalité, mycket ekologiskt varje vecka. Visserligen får jag mindre för det jag brukar lägga ut på en vecka, men det blir mycket mindre matsvinn, godare mat och man blir mer intresserad av att laga mat!!!! Så tack för det!
Men över till min fråga! :-)
Jag har också börjat bli lite mer intresserad av smink och skönhetsprodukter etc.
-vad använder du för produkter?
-Hur ser din morgon och kvällsrutin ut?
Kram Therese

Svar: Hej! Gud vad roligt att höra att jag har inspirerat någon att köpa bättre mat. Det känns helt sjukt egentligen men jag blir väldigt, väldigt, väldigt glad. Tack!
Ang. dina frågor kanske jag kan svara på dem i ett inlägg vid tillfälle. Dock måste jag erkänna att jag egentligen inte har så mycket "rutiner" då jag som sagt är rätt ny på det här med skönhetsprodukter och inte har använt det så mycket tidigare. Men jag ska fundera och se om jag kan återkomma med något av intresse :)
Kram Sofie
Sofie Lundberg

2014-03-14, 15:01:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback