Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sjuksoppan.

Skriven .
Placerad i "Mat, Vardag, "
2 kommentarer
Äh fy alltså. Ledsen att ni ska behöva stå ut med mitt klagande men jag har nog aldrig varit såhär förkyld i hela mitt liv. Klarade av två timmar på jobbet idag, varav 1,5 spenderades snorandes på ett möte, innan jag fick ge upp och gå hem igen. Nu ligger jag i sängen med en näsa röd som Rudolfs, svidande efter flera dagars snytningar, och väntar på att jag ska somna så att jag förhoppningsvis kan bli lite bättre. Ikväll ska vi bila ner till Göteborg och jag håller tummarna för att jag mår bättre till dess. 
 
Nog om det. Såhär fin blev soppan som jag gjorde häromdagen. Eller fin kanske är fel ord men.. rustik om inte annat. Och väldigt god med smak av chili och smält mozzerella i botten. Till det åt jag groddbrödsmackor med ost och basilika. Perfekt sjukmiddag. 
 

Elin

Hej Sofie! Måste bara säga att jag älskar din blogg och alla matinlägg. Men nu till min fråga, har du möjligtvis något Pinterestkonto för mer inspiration? :) Tack så länge!

Svar: Hej Elin,
Vad gulligt, tack snälla :)

Jag har ett Pinterestkonto som inte är superaktivt men du hittar det här: http://www.pinterest.com/sofiemarialund/

Kram kram
Sofie Lundberg

2014-03-14, 15:00:01
J

Gott!

2014-03-14, 21:34:01
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback