Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Nyttiga våfflor.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Våffeldagen till ära gick jag efter jobbet och köpte ett våffeljärn för att göra – surprise – våfflor. Hade hittat ett recept gjort utan mjöl som jag ville prova och så blev det. Receptet hittar du här.

Om man ska recensera hur det blev kan man ju kanske inte jämföra med den söta, krispiga smaken av icke-nyttiga våfflor. Det här blev en lite annan grej, lite mer som amerikanska pannkakor i sin fluffighet. Men jag måste säga att det gjorde absolut ingenting. Efter en enda liten våffla var jag mätt och belåten. 

Jag gjorde sockerfri hallonsylt genom att koka upp frysta hallon tillsammans med några nypor Stevia Strö. Världsgott! Vad lycklig det gör mig att man kan äta gott och ändå inte känna att man stoppar i sig en massa obehagligheter. 
 

Johanna

Gott!

2014-03-26, 14:07:13
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se
Jenny

Mums! Jag brukar mixa bär med färska dadlar för en söt, sockerfi sylt. Det är ju visserligen fruktos i då, men... Dina våfflor såg mycket mumsiga ut. Själv åt jag "onyttiga". Först salta med rom, créme fraîche osv, och sedan söta med grädde och sylt. Vi var 6 personer men tog i lite med smeten ändå, har fortfarande kvar i kylskåpet..... :)

2014-03-27, 12:59:52
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback