Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mat jag gillar #5: fetaost i olja

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Okej så dagens sallad blev inte så himla intressant. Fast god! Vi hade en köttfärs vi var tvugna att laga så det blev en tacosallad med köttfärs, tomat, avokado, salsa, creme fraiche, koriander, jalapenos, gurka och lök. Mycket mättande, mycket gott. 
 
Glömde fota så tänkte att jag kunde skriva om en av mina favoritsaker igen istället: 
 
 
Det finns mycket som är fel med denna produkt. Exempelvis att det inte är riktig fetaost utan någon konstig Appetina-variant. Och att det förmodligen ligger ett tiotal konserveringsmedel i den lilla plastburken tillsammans med osten, oliverna och vitlöken. Men I love it! Så fort jag köper hem den här (och det måste vara just den här sorten) så försvinner den innan jag hunnit lägga in den i kylen.

Favorit: äter med sked direkt ur förpackningen. Blir allra bäst så. Ibland med popcorn, förvånadsvärt bra kombination. 

Jenny

Man har ju alltid en guily pleasure eller två.

I går åt jag (veggie)burgare och då tänkte jag på dig! :) De var verkligen sketagoda (Anammas nya veganska burgare). Jag gjorde min egen hamburgersås då jag inte hittade en ekovariant i butiken. Hur gär du?

Svar: Åh, härligt! Alltså burgare är den enda hemmagjorda maträtten då jag tillåter mig själv att gå ett litet steg bort från "allt måste vara eko" (förutom när det gäller köttet självklart). Jag brukar köra eko-ketchup, eko-senap och eko-grönsaker men utöver det tillåter jag mig själv att äta halvskumma grejer som hamburgerost och bbq-sauce. Men har man mer tid är det ju ingen dum idé att göra egen sås, kanske får prova det nästa gång :)
Sofie Lundberg

2014-04-01, 08:20:39
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback