Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Humans of New York - the book.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Hej hej! Fick gå hem tidigt från jobbet idag på grund av insane kniv-känsla i halsen. Nu har jag bara legat i sängen och gjort ingenting men fortfarande blir det inte bättre. Tycker rätt synd om mig själv men det får man ibland. Tur jag har en pojkvän som kan ta hand om mig (även om han också är sjuk). 
 
Kommer ni ihåg när jag skrev om Humans of New York, hemsidan med fotografier och små kommentarer från människor på gatan i New York, typ världens bästa hemsida? Well, Brandon Stanton har nu samlat några av de finaste bilderna och gjort en bok som jag beställde hem häromdagen. Älskar den! Perfekt att köpa till någon i present eller bara till sig själv för att man tycker man förtjänar det. 
 

Sara

Åh följer hony på Facebook, så himla många intressanta intervjuer!

2014-03-11, 19:51:07
Hemsida: http://thevelvetpond.blogg.se
Jojo

Kul!

2014-03-11, 21:18:51
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se
Jojo

Kul!

2014-03-11, 21:18:51
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se
Jenny

ÄLSKAR HONY! Följer på fb och har också följt hans bokprojekt (och hundprojektet, så bra, sött och kul). Härligt att du har boken, måste också köpa!

2014-03-17, 09:11:58
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback