Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Favo från Ida Sjöstedt.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Puh, vad jag är trött. Igår skulle jag ta ett glas vin på Grand Escalier men slutade med att det blev typ 4 glas så hela dagen har jag varit helt mosig i huvudet. Blir en ganska lugn kväll och det känns välbehövligt. 
 
Oj vad jag längtar tills det blir varmare ute så att jag kan ha på mig mitt favoritplagg numero uno från Ida Sjöstedt. Har bara använt den en gång eftersom den ju inte direkt är så vardaglig och det bara är tillräckligt bra temperatur under sammanlagt typ 20 dagar om året. Men i sommar så! Får hoppas att den fortfarande passar. Jag fick några kommentarer när jag bar den om att det ser ut som en bröllopklänning. Nja, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det men skitsamma, I love it. 
 

johanna

den är verkligen magiskt vacker!

2014-03-21, 23:30:26
Hemsida: http://tigermysig.blogg.se
Diana

Den är som en dröm! Men jag kan inte hålla med om att den ser ut som en bröllopsklänning, jag skulle i varje fall aldrig gifta mig i den, men den är urfin iallafall!

2014-03-28, 20:45:39
Hemsida: http://angeladiana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback