Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Två helgmåltider.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Det har varit en rolig men något konstig helg. Känner mig stressad utan att riktigt kunna pinpointa exakt vad det är jag är stressad över vilket gör att jag haft en nervös känsla i kroppen till och från hela helgen. Får nog hålla ett öga på det där så att det inte utvecklas till något mer. Men i övrigt har det varit kul! Igår var det fest och vi var ute ett stort gäng, väldigt roligt. Har ätit god mat också:
 
 
I fredags invigde vi Alex och Sanaz nya lägenhet med storslagen middag. Killarnas pappa var på besök och världsmästare på matlagning som han är blev det en fantastiskt god middag. Krossad pottis med vitlök och persilja, svensk ryggbiff från Köttbaren och pepparsås. Vi lagade mat i säkert tre timmar sammanlagt, drack vin och hade det så himla mysigt.
 
 
 
Igår träffade jag John-John för ett glas champagne och lunch på Café Egoiste i Mood Stockholm. Jag åt en halv Eggs Norvegienne som räckte gott och väl för att bli mätt. Så gott! Ska nog försöka mig på att göra det själv hemma någon helg, måste ändå lära mig att pochera ett perfekt ägg. 

Stylebyjw

Tack för en härlig lunch! Det får vi göra om snart! KRAM

2014-06-02, 09:01:01
Hemsida: http://stylebyjw.colin.se
Stylebyjw

Tack för en härlig lunch! Det får vi göra om snart! KRAM

2014-06-02, 09:01:02
Hemsida: http://stylebyjw.colin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback