Ett nytt sätt att göra burgare på

Det här sättet att göra burgare på måste jag prova nästa gång. Även om jag är en no-fuss kind of gal när det kommer till att göra hamburgare (inga smaksättande kryddor, inget stekfett, bara salt och peppar precis vid stekning) så tror jag att den här versionen kan förhöja smaken på köttet avsevärt. Det man gör är alltså att begrava en klick smör mitt i hamburgaren, så at den under tillagning smälter av värmen och sipprar igenom köttfibrerna. Det kan ju inte bli annat än gott? Smör är ju gott till precis exakt allt. Sen har de äve pudrat köttet med mjöl vilket jag kan tycka är lite onödigt men det kan man ju göra lite som man vill.
Emelie - Lever drömmen i Paris!
Åh, men det ser ju omåttligt aptitretande ut.. Har faktiskt gjort något liknande, fast utan smörklicken, på högrev. Blir en helt annan burgare!
Svar:
Sofie Lundberg
Trackback