En hamburgerkväll i Torekov

Idag grillade vi här hemma i Torekov. Det har varit 30 grader varmt hela dagen så även på kvällen höll det sig långt över 20 grader. Så himla skönt! Har velat testa Korvbrödbagarnas nya hamburgerbröd Brooklyn Buns länge så nu fick det bli dags.


Et voilá! Vilken beauty, med hemmagjord tryffel- och vitlökssås, grillat bacon och en massa annat gott. Man vill ju bara borra in hela huvudet i den där härligheten.
Dock måste jag säga att jag blev besviken på bröden. Tanken är god men brödet är alldeles för degigt och tar över. Tråkig smak som drar ner hela hamburgaren. Till och med Frisco-bröden som jag tröttnat på så är bättre. Nä, nästa gång måste jag baka något själv.
Emelie - Lever drömmen i Paris!
Måste bara säga att jag totalförälskat mig i din blogg. Älskar sättet du skriver på (parodiskt och komiskt!) och bilderna är ju aptitretande som få. Nä, stor eloge till dig, här kommer jag smyga in oftare än vad som är lämpligt, tror jag. Jag skrattar igenkännande och tackar för att du delar med dig :)))
Svar:
Sofie Lundberg
Emelie
Ser väldigt gott ut! Jag håller med om att bröden var en besvikelse. Gjorde pulled pork här om dagen med goda tillbehör. Hade tänkt baka btöd men hade inte rid och vi blev så besvikna på den degiga och lösa smaken och konsistensen sv bröden. Men gott ändå måste jag säga.
Johanna
men åh så gott!
cathrin
Aaeee du borde öppna ett hamburgerhak!
Trackback