Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Eko-ketchup

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Jag älskar, älskar, älskar att gå till mataffären och hitta nya produkter att testa. Häromdagen hittade jag den här ekologiska ketchupen från Itigo. Den innehåller inget socker utan får sin sötma från druvsocker, och så är den gjord med balsamvinäger som ger den en speciell smak. Väldigt god! Har bland annat använt den när jag har gjort min BBQ-sås och det blev bra. Märkte dock att avsaknaden av socker gjorde att såsen blev mindre kletig så jag fick ha i lite extra honung.  
 
Nu låter det här som något slags reklaminlägg ser jag men det är det absolut inte, råkar bara tycka om allt som är nytt och ekologiskt och nyttigare än vanligt. Borde kanske bli produkttestare. 

Jenny

Jag är precis likadan! Jag ska bl.a till London på min semester, och då kan jag gå runt på Whole Foods i timmar, och "fönstershoppa" mat. Jag älskar det! Måste kolla efter den där ketchupen, för jag vill ha mindre socker men också eko, och det har jag ännu inte hittat. Dessutom älskar jag balsamvinäger så det verkar vara en fullpott! Och så ingen platsflaska, två tummar upp för en plastbantare som mig, tack för tipset!

Svar: Roligt med London, hoppas att du får spendera många härliga timmar inne på Whole Foods :D Och håller tummarna för att du hittar ketchupen!
Sofie Lundberg

2014-07-18, 08:11:54
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback