Stekt kål med jalapeno och vitlök

Gjorde ett jättegott och enkelt tillbehör till middag som funkar till lite allt möjligt, stekt kål. Jag använde mig av spetskål eftersom det var det enda som fanns ekologiskt i butiken men det går ju lika bra med vanlig vitkål också, och grönkål med för den delen. Jag åt det här med en ekologisk korv och sallad, mmmm!
Stekt kål med jalapeno och vitlök
1/2 huvud kål
1 jalapeno
1 vitlöksklyfta
lite olivolja
smör
salt
peppar
1. Hacka alla ingredienser
2. Stek vitlök och chilin i lite olja.
3. Tillsätt kålen och stek tills den har blivit halvmjuk.
4. Ha i en klick smör och stek ytterligare i några minuter tills kålen får lite färg.
5. Salta och peppra. Klart!
NATALIE
Nyttigt!
http://nataliealexandra.blogg.se/
A
Älskar stekt vitkål. Brukar ha det istället för spagetti till köttfärssås bl a. Supergott!
Trackback