Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Att återgå till det normala.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Under julledigheten har vi levt efter devisen "Ät så mycket onyttig skit vi kan". Det har varit väldigt härligt och trevligt förstås men nu börjar kroppen märka av att det får bli dags för nya tag. Och jag älskar egentligen att äta riktigt dåligt en period för att sen äta god, hälsosam och fräsch mat igen. Så nu har vi städat lägenheten, rensat ut alla skåp och handlat en massa god mat på ekologiska butiken här runt hörnet. Ser fram emot att återgå till vanliga rutiner igen! 
 

anna

härligt att komma in i rutiner igen!

2014-01-06, 18:22:04
Hemsida: http://byannam.se
Emma Flygare

härligt!

2014-01-06, 21:09:42
Hemsida: http://emmaflygare.blogg.se
Alva

Så fin blogg och vad gott allt ser ut!

2014-01-06, 23:25:14
Hemsida: http://alvalinds.blogg.se
Jenny

Två saker jag ser på bilden som jag inte har eko, men måste börja: tandkräm (det är ju fasen saker i tandkräm som är förbjudet i båtfärg!) och tvättmedel, sköljmedel). Jag gick annars också och ekohandlade efter all skit i jul. Skönt! dagens matlåda: vitkål kokad i grädde och creme fraiche med quornfärssås. Dock utan kanel. Ska prova nästa gång!

Svar: Den här tandkrämen är utan flour och konstiga tillsatser. Skummar inte lika mycket som "vanlig" tandkräm men jag tror egentligen bara att det är ett gott tecken. Lät väldigt gott med gräddstuvad vitkål, ska prova någon gång :)
Sofie Lundberg

2014-01-08, 10:56:02
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se
Jenny

Ja, min syrra har den och jag har provat. Inte min favvo, men när man vet vad som finns i "vanlig" tandkräm vill man ju byta...

2014-01-09, 08:14:03
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback