God morgon söndag.
Efter morgonträningen igår (som jag tyvärr fick avbryta på grund av ont i huvudet) gick jag förbi ekobutiken och köpte ingredienser till pannkaksfest här hemma. Jag gjorde nyttiga pannkakor på mandelmlöj men kompenserade med onyttiga tillbehör som chokladkräm, jordgubbssylt och krossade maränger. Alltså, det blev så gott. Och bäst av allt är att det finns pannkakor kvar till frukost idag också!
Här har ni receptet på mina nyttiga pannkakor. Som vanligt höftar jag bara med ingredienserna och nedan siffror är ungefärliga så ni får prova er fram, men det kan liksom inte bli så fel så länge smeten ser bra ut. Den får gärna vara något tjockare än en vanlig pannkakssmet så håller den ihop bättre i stekpannan.
Nyttiga pannkakor
4 ägg
2 dl mjölk
2 dl grädde
1,5 dl mandelmjöl
1,5 msk fiberhusk
3 msk pofiber
2 dl mjölk
2 dl grädde
1,5 dl mandelmjöl
1,5 msk fiberhusk
3 msk pofiber
(vaniljpulver)
(en nypa Stevia)
salt
salt


Trackback