Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ett lyxigare helgsnacks

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Tryffel är kanske Guds gåva till mänskligheten. Det senaste året har fler och fler restuaranger börjat servera rätter med tryffelsmak på sina menyer och jag tycker det är så himla, himla gott. Trots det får man se till att hejda sig och äta i lagom mängder för annars tröttnar man på den väldigt distinkta smaken. 
 
De här chipsen hittade jag på NK Saluhall härom månaden och de smakar precis så gott som man kan tänka sig. Perfekt att ha som tillbehör till en burgare t ex, eller bara äta som de är såklart. Det enda negativa med just den här sorten är att de drar på ordentligt med saltet, men de gör att man äter färre så det är kanske bra ändå. 

Nu ska jag lördagsmysa! 

Jenny

Jag har en vän i LA som är galen i tryffel. han importerar den och dricker vidrigt dyra viner till. Har blivit lite inspirerad.. ;) Älskar NK saluhall, där kan man alltid hita lite roliga, annorlunda saker. Och dessutom får man ICA-bonus! :)

2014-02-10, 09:17:23
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback