Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Krasslig

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Igår kväll började jag bli lite hängig och när jag vaknade imorse kändes det som att någon har lagt ett rivjärn i halsen. Fan! Jag vill och kan verkligen inte bli sjuk. Åker ju till Frankrike på torsdag, och ikväll skulle vi åkt på middag hos min farbror. Får se hur det känns under dagen men vågar inte riskera att vara sjuk hela semestern. Hade varit så typiskt. 
 
Försöker kurera mig med en dryck gjord av hett vatten, en tesked honung, två skivor citron och några bitar ingefära. Hoppas att det hjälper. 

Felicia

Men du Sofie, stick till Life och köp Colizin! Det är det jag alltid använder så fort jag känner minsta lilla förkylningssymptom och jag har inte blivit sjuk en enda gång jag använt det de senaste åren, utan blivit frisk direkt typ! Det är kosttillskott för halsen och säljs i mellanpack eller storpack. Såklart funkar allt olika för alla men alla vänner jag haft som prövat det har vart nöjda :) Hoppas du blir frisk asap!

Svar: Åh, vilken bra idé. Nu gick jag till apoteket och köpte vanliga halstabletter, de hade inte Colizin, men är det inte bättre till imorgon så går jag till en Life-butik. Tack för tipset! Kram
Sofie Lundberg

2014-08-05, 09:36:06
Hemsida: http://felicialma.devote.se
Felicia

Ja men gör det! För halstabletter lindrar ju bara snarare medans Colizin läker :)

2014-08-05, 18:12:47
Hemsida: http://felicialma.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback