Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Enkelt en onsdag.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Idag har jag mest drivit omkring utan att förstå riktigt vad tiden har gått till. Gjorde Hot Mojo imorse, vilket var väldigt skönt. Därefter städade jag lite hemma, träffade Martin över lunchen, gick och handlade och sen har jag suttit hemma och gjort lite bra och ha-saker. Mår lite konstigt ikväll, som att jag är helt trött i ögonen och huvudet och samtidigt lite orolig i kroppen. Skum känsla. Ska dricka en kopp te och se om det blir bättre. 
 
Lagade lite mat också. Dagens middag bestod av detta: 
 
– Ekologisk fläskfilé marinerad i vitlök, spiskummin, chili, salt, peppar, olivolja och soja
– Grönkål stekt med färsk chili och vitlök 
– Vitlökssås med basilika 
 
Insåg nu att jag hade vitlök i varje del av rätten. Antar att jag får gå omkring med stängd mun hela dagen imorgon. Men gott var det! 

Emma

Ett litet tips från en annan mattokig, testa att vatten-marinera köttet, då tränger smakerna in i köttet mycket bättre än det gör med oljan. Testa, det blir supergott :)

2014-08-21, 16:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback