Burgare #1
Okej, jag sa ju att jag kommer äta mycket burgare nu när jag är i dess hemland och idag blev det den första. Vi gick till Roam Artisan Burgers, ett litet hak inte långt bort från Sofias lägenhet här i marinan. De inriktar sig på hamburgare gjorda av gräsuppfött, naturligt och ekologiskt kött – kan det bli bättre? Jag tog en French & Fries-burgare med avcado, Gruyere, karamelliserad lök, tryffelpommes (!), dijonsenap och sallad. Supergod burgare med intressanta tillbehör. Två saker drog ner betyget dock: köttet var lite väl well-done och tryffelpommesen hade inte så mycket smak av tryffel alls. I övrigt var det nice och en bra start på min hamburgerresa här i California.
Nu ska jag försöka sova, förhoppningsvis kan jag hålla i det i mer än några timmar den här natten. Orkar inte med mer jetlag. Godmorgon till er, godnatt till mig.

Jenny
Kul att du är framme! Och kul innehåll i burgaren. Ha så kul nu!
Emelie - Lever drömmen i Paris!
Åh, jösses, vad jag ser fram emot alla mumsiga recensioner nu! Du är ju verkligen i burgar-mekka!
Daniella 🌙
oj, har de pommesen I burgaren? aldrig sett innan :D
Jenny
Såg ju riktigt gott ut måste jag säga!
Fani
Lät som ett bra ställe och som en god hamburgare det där :)
ɑ n n i k ɑ
Gott!
Sabina
Ser fruktansvärt gott ut! Mums!
Elina
WOAH, gott?!
Camilla Andersson
Håller med Emelie här ovan!
Trackback