Chokladsmakande chiapudding

Frukost är min allra sämsta måltid på dagen, tycker ofta det är så tråkigt (förutom när det är helg och man har tid att äta en massa godsaker som ägg, bacon, färskt bröd osv). Därför brukar jag alltid testa olika saker för att se om jag fastnar för något och den här gången var det chiapudding. Chiafrön innehåller ju en massa nyttigheter som järn, magnesium, kalium och kalcium. Jag gjorde min med kakao, grädde och vanilj och det blev faktiskt riktigt gott! Smakade typ som chokladpudding. Väldigt mäktigt dock så jag orkade ungefär hälften men då kan man ju spara till dagen efter.
Chokladsmakande chiapudding
1,5 dl grädde
2 msk chiafrön (mina från Renée Voltaire)
1,5 tsk raw kakao
Chokladsmakande chiapudding
1,5 dl grädde
2 msk chiafrön (mina från Renée Voltaire)
1,5 tsk raw kakao
1 tsk Sukrin+
vaniljpulver
vaniljpulver
1. Blanda alla ingredienser i ett glas eller en kopp.
2. Lägg in i kylen med folie över. Låt stå i 30 minuter och rör sedan runt igen så att allt blandar sig ordentligt.
3. Låt stå i kylen över natten. Servera på morgonen tillsammans med lite bär eller bananskivor.
2. Lägg in i kylen med folie över. Låt stå i 30 minuter och rör sedan runt igen så att allt blandar sig ordentligt.
3. Låt stå i kylen över natten. Servera på morgonen tillsammans med lite bär eller bananskivor.
Johanna
Gott!
Anonym
Hej hej!
1,5 dl grädde (vispgrädde) till frukost?
Prova med mandelmjölk eller ekologisk sojamjölk,
förmodligen kan du äta hela då.
Svar:
Sofie Lundberg
Trackback