Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

5 saker.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Jag sover fortfarande med min nalle. Björne heter han och han får vara med och dela säng med oss, till Martins inte alltid stora glädje. Jag är 24 år gammal but I DON'T CARE. Nuförtiden använder jag honom mest som en extra kudde. 
 
Jag ogillar att tala inför folk. När jag gick i högstadiet fick jag en blackout under en presentation och sedan dess har jag alltid varit nervös inför att tala inför folk. Jag gör det dock alltid när jag behöver och det går alltid bra, brukar till och med gilla att stå där uppe när det väl gäller, och är en fantastiskt befriande känsla men obehaget innan återkommer alltid ändå. Det har dock blivit bättre med åren och jag hoppas att jag med lite övning kan bli en ritktigt grym presentatör. 

Jag har aldrig ätit ostron. Vet inte om jag borde skämmas för det men jag kan verkligen inte se charmen med det helt enkelt. Ser så sjukt äckligt ut och även om jag på något sätt ser mig själv som en matälskare är ostron något som jag helst undviker. Är över huvud taget inte en skaldjursmänniska.
 
Jag är grymt bra på att förutse filmer. Typ bäst om jag får skryta om denna oerhört användbara talang. Jag tror det handlar om att jag märker småsaker i filmen och sen gissar hur filmskaparna kommer vilja få twisten att spela ut. Har nästan alltid rätt om vem mördaren är. 
 
– Jag har porslinsfasader. Åtminstone på mina fyra framtänder som blev skadade i en skidolycka när jag var liten. Mina egna tänder är små, gulbruna och utan emalj så fram till jag var 18 år (när jag bytte ut dem) log jag aldrig någonsin med öppen mun. Det gör jag inte naturligt nu heller, kanske för att jag blivit så van att inte göra det, men mina porslinständer är hela och fina och vita så jag behöver inte oroa mig längre för att det ser konstigt ut. 
 

tinabanck.blogg.se

Jag sover också med min nalle! Eller han är iallafall i sängen. Olle heter han. :}

2014-04-04, 08:44:08
Hemsida: http://tinabanck.blogg.se/
Jenny

Hej! I går sprang jag glad i hågen in på NK för att köpa de där browniesarna du bloggade om, man de var helt slut. Har en liten Sofie varit och norpat dem alla tro? ;)

Svar: Haha åh nej! När jag tänker efter så var det bara några få kvar när jag handlade sist så de kanske är slut. Hoppas på påfyllning snart då! :)
Sofie Lundberg

2014-04-04, 09:25:31
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback