Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Test: Vitamin Well Stevia Sharp

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Jag fick hem lite Vitamin Well idag att provsmaka och recensera. Det här är en sort som endast är sötad med stevia, ett naturligt sötningsmedel som kommer från steviaplantan. Väldigt positivt! Vi använder själv mycket Stevia här hemma så det var roligt att få provsmaka. 
 
Mitt omdöme: 
Sötad med Stevia
Inte alltför många konstiga ingredienser i (även om man inte helt kan undgå dem)
Koffein i så att man blir pigg och alert 
Vitamin C och B 
 
Jag gillar egntligen inte melonsmak så mycket
Stevia ger alltid en liten bismak, så även här även om den är svag 

På grund av melonsmaken är jag lite tveksam, hade nog tyckt bättre om citronsmak eller något annat fräscht. Men gillar du melon gillar du nog det här. Och jag kommer nog dricka upp det här ändå, bra inför ett träningspass eller om man behöver lite extra energi. Kanske gjorde jag ett misstag genom att inte kyla den ordentligt? Ska göra det över natten och prova igen sen. 
 

Nadja

Det låter gott, jag gillar melon :D

2013-09-02, 20:26:37
Jennifer

Jag har också smakat den där, tyckte den smakade helt okej men lite syntetiskt. Men bra att det är stevia i och inte något annat konstigt iaf.

2013-09-02, 20:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback