Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ny hatt och skruvar i håret

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
 
Jag har en ny hatt! Gick förbi BikBok häromdagen och hittade precis en sån som jag har letat efter. Har typ aldrig använt hatt förut men tänkte att det är dags nu.
 
Och om ni undrar varför mitt hår är lockigt är det för att jag har världens bästa tips: när du inte orkar tvätta håret på morgonen är det bara att locka det snabbt med en plattång. Det ser plötsligt mycket fräschare ut och du slipper lägga 100 år på att tvätta, föna, borsta, fixa på morgonen och istället göra något roligt, som t ex att ta bilder på dig själv i hatt.  
 
Idag ska jag gå omkring på Söder hela dagen och plocka prylar inför en stilleben-plåtning imorgon. Ska bli väldigt roligt.


Sara

du passa skit bra i hatt :)

2013-09-05, 09:27:10
Hemsida: http://sarajosefin.blogg.se
Paulina

Hej Sofie, jag tycker verkligen om din blogg och ditt sunda och hälsosamma tänk/livsstil inspirerar mig. Jag har precis startat upp min egna recept-bok www.wakeuphealthy.se Jag skulle bli så otroligt glad om du ville kika in och ge lite feedback. Ha en fin dag, Pauline :)

Svar: Tack så mycket! Och jag tycker du har himla fin blogg. Fotograferar du maten själv? Blir supersnyggt. Hade nästan önskat att bilderna var lite större, men det är ju bara en smaksak :) Lycka till med allt!
Sofie Lundberg

2013-09-05, 14:31:14
Hemsida: http://www.wakeuphealthy.se
Elizabeth

Supersnyggt!!!

2013-09-05, 15:39:06
Hemsida: http://www.eruiel.blogspot.com
E.

Du passar i lockigt hår och speciellt med den hatten på, superduper snyggt :D

2013-09-06, 11:41:26
Hemsida: http://nyttigarecept.se/
Elin

Letar också efter den perfekta hatten! Får väl svänga in om bikbok och se om de har denna inne ;)

2013-09-09, 10:41:22
Hemsida: http://piggelinen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback