Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mitt nya jobb

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Nu är äntligen den nya hemsidan uppe och därför tänkte jag äntligen berätta om vart jag jobbar. Många av er vet redan om det men nu kan jag vara lite mer officiell. 
 
Jag jobbar på en content marketing-byrå som heter Make Your Mark. Här jobbar vi med redaktionell kommunikation, främst i form av att vi gör magasin och tidningar åt olika varumärken. Bland annat jobbar vi med kunder som Lagerhaus och Kappahl men också med fristående tidningar som SoFo. 

Min roll är som redaktionsassistent, så jag gör lite allt möjligt. Skriver texter, gör intervjuer, fotograferar, planerar nya nummer och en massa annat roligt. För mig är det här ett helt perfekt jobb som kombinerar mina två utbildningar, FIT och Berghs, på bästa sätt. Ni förstår väl att jag är glad! Om några dagar blir en annan stor nyhet officiell, så jag håller er uppdaterade. 
 
Hemsidan hittar ni här: http://makeyourmark.se
Ni kan även följa oss på Facebook och på Instagram som MYM_Stockholm - det är jag som är ansvarig för att lägga upp saker där så jag blir glad om ni följer! 
 
 
 

thevelvetpond.blogg.se

Nämen så kul ditt jobb verkar! Hoppas du kommer trivas superbt!

2013-09-23, 14:40:24
Hemsida: http://thevelvetpond.blogg.se/
ilhana

har du pluggat/jobbat i NYC? berätta! eller skicka länk vart jag kan läsa mer om det

Svar: Ja, jag bodde där i två år! Gå bak i arkivet från augusti 2010 fram till maj 2012 så kan du läsa mer om vad jag gjorde där :)
Den korta versionen är att jag pluggade mode på FIT! Kram
Sofie Lundberg

2013-09-23, 15:32:23
Hemsida: http://so-random.org
sara

vad roligt! hoppas det går bra för dig! tänkte bara höra hur du gick tillväga för att få detta jobbet? :) lycka till!

Svar: Tack så mycket :-) Jag blev faktiskt kontaktad och tillfrågad om jag skulle vara intresserad - och självklart var jag det!
Sofie Lundberg

2013-09-23, 20:55:50
moa

Gud vad roligt för dig! Läste att ni precis att fått NKs tidning STIL som kund också, verkar ju hur kul som hest! :) Lycka till!

2013-09-28, 12:00:32
Hemsida: http://tjugosjundenovember.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback