Att rekonstruera ett mästerverk

Det här är den godasta kantarellrätten jag någonsin ätit tror jag. Det var längesen nu, på Vassa Eggen hösten förra året om jag inte minns fel, men jag tänker fortfarande på hur otroligt gott det smakade och hur det fick mig att verkligen öppna upp ögonen för kantareller.
Så nu tänkte jag att jag måste göra en sån här själv! Men jag har typ ingen aning om vad som var i. Det var någon slags ost, förmodligen västerbottenost, och någon slags gräddig sås i botten av smördegskakan. Jag får experimentera helt enkelt. Och är det någon som har ett grymt recept på något liknande får ni gärna ge mig lite tips!
Så nu tänkte jag att jag måste göra en sån här själv! Men jag har typ ingen aning om vad som var i. Det var någon slags ost, förmodligen västerbottenost, och någon slags gräddig sås i botten av smördegskakan. Jag får experimentera helt enkelt. Och är det någon som har ett grymt recept på något liknande får ni gärna ge mig lite tips!
To be continued.
Clara
Nomnomnomnomnom va gott det ser ut!
C
Åh, så gott!
Jennie
Ser jättegott ut....
LORISSA LOVEBOMB
Så kul att experimentera efter ett särskilt mål, lycka till. Det ser jättegott ut :D
anna
det ser så gott ut!
Emma
Åh, gott!
Emma
Det är verkligen livsfarligt att gå in på din blogg när man man är hungrig, inte bara det att du har tusen bilder på hamburgare utan all annan mat och godsaker som jag just nu skulle kunna döda för :)
Erika
Gud vad gott det ser ut!!!
Trackback